Lányok nektek milyen egy álompasi? (tini korosztály)
Írjátok le részletesen!
Ilyen a haja... Ilyen az arca... Ilyen ruhákat hord... Ilyen a beszéd stílusa... stb...
Mi az ami nagyon vonz és mi az ami taszít egy srácban?
Írjatok kort is.
Kösz csajok!
D.K. 15/F
vonz:ápolt,okos,nem hülye, tanult
taszít:cigi,drog,sok alkoholfogyasztás,buta,ápolatlan,bunkó,gyökér,éretlen.
15/L
Kissé leegyszerűsítem :D
Külső: ápolt, igényes: nem zsíros, korpás haj, nem pattanásos+csillogó arcbőr, nem méteres kosz áll a körme alatt, és mosson fogat +dezodor :D Ruha: ezt nem befolyásolhatom, kinek mi tetszik, de én speciel a laza, sportosabb jellegűt szeretem, vagy pl. [link] az ilyen felső összeállítást (a faszi fejre nem helyes szerintem:D)
Beszéd: Idegesít, ha túl hangosan beszél, ha úgy röhög, mint vmi visító kismalac :D de amúgy a mélyebb hang szerintem előny :))
De most el ne kezdj alkalmazkodni mindenkinek az elvárásához :D
16L
15 évesen simán leírtam volna, hogy legyen barna a haja, barna a szeme, legyen nálam magasabb, és ő az álompasim.
Most, 21 évesen azt kell mondanom, hogy nincs álompasim. Mert lényegtelen, hogy milyen színű a haja, a szeme; lényegtelen, hogy bakancsot hord, vagy sportcipőt; lényegtelen, hogy van-e szemüvege, vagy nincs; lényegtelen, hogy borostás-e, vagy nem.
Ma már a szenvedélyt keresem egy srácban. Szóval ha elkezd beszélni valami olyanról, amit szeret (pl. zene), és ezt olyan szenvedéllyel teszi, hogy zene akarok lenni, az már pirospont! Fontos, hogy intelligens legyen, hogy ne szóljon le azért, mert olvasok, kiállításokra járok. És legyen igényes, ez nagyon fontos!
Ami tetszik egy fiún, de nem halok bele, ha nem ilyen: borosta, szemüveg :]
20/L
Kizáró okok: bunkó, tanulatlan, piás, divatb*zi, emos-s, udvariatlan, "gigolo" xD, perverz, ápolatlan, lányos, nagyp*fájú, nagyképű, kigyúrt izomagyú...
Ami vonz: határozott, bátor, erős, férfias, van kiállása, kedves, intelligens, vicces, van életcélja.
Testileg ne legyen egy terminátor, de vézna se, szóval ha szálkás akkor az elég. A haját illetően ne legyen kopasz vagy néhány mm-es haja, de ne legyen derékig érő se... Szóval olyan normál hosszú vagy félhosszú attól függ mi illik neki. De semmi esetre se vasalt... És legyen valami formája is, ne csak úgy nőjön... Legyen stílusa ruhák terén, ne legyen strasszos hamisítvány csili-csálé flitteres felsőket hordó divatb*zi trendifiú... Ha kicsit ilyen "sötétebb" , rockosabb stílusa van, az bejön, főleg ha még zenél is hozzá *-* Ne legyen ilyen kis tösz-lösz nyeszlett félénk kisfiú, hanem olyan akiből kinézem hogy meg tud védeni. ennyi... 16/L
Leírom, hogy milyen az álompasim, de csak részletekben döntő (majd meglátod)
Külső:
- a haja legyen hosszú, lapockáig érő ( nem vasalt, nem emós, nem festett, nem zsíros, ápolt). Ha mégsem hosszú hajó, akkor legyen egyszerűen levágva, nem kell ez a TCk izé...
[link] (baloldali)
-szem/száj/orr mindegy
Ruha:
-farmer/fekete nadrág ( nem csőgatya, véletlenül sem)
-sportcipő ( deszkás, emós, Supra nem jön be)
-kerülje a rózsaszínt és a fülbevalót
Normálisan beszéljen, ismerjen mást szót a bas.zdmegen és a ge-cin kívül. Nálam a bagó kizáró ok, inni is csak mértékkel. Tudjon helyesen írni. Nem azt mondom, hogy helyesírási kéziszótár legyen, de azért az alapdolgokat tudja már...
Ami vonz, ha értelmes, el lehet beszélgetni vele komolyabb dolgokról.
Ennyi lenne, de csak néhányhoz ragaszkodom.
15/l
19:29 vagyok
És legyen magasabb nálam ( 164 centi vagyok, talán nem nehéz :D).
Én pl. nagyon nem szeretem azokat a srácokat,akik nagyon magasak, vékonyak,és a pulcsi kapucniját felteszik:S.
Szóval csak azoknak,akik ezt csinálják,szólok, nagyon szar.
Az álom pasi pedig..hmmm.. laza ruha, felzselézett haj,enyhén hosszú :). Nagyon fontos,hogy ne legyen beszari, merjen a lányhoz odamenni,és megmondani,hogy tetszel egy randi?. Biztos,hogy nem kacagja ki a lány;):)
-Mindenképp idősebb mint én,az se zavar ha több évvel idősebb,de 30 alatt legyen azért,a lényeg hogy megértsük egymást.
-Nekem a belső és a külső egyaránt fontos,de talán a belső mérvadóbb.
Külsőre:
-magas
-"izmos"-ne legyen cérnagyerek,de izomagy se,a kettő között-
-férfiasan szőrös
-jól ápolt(ne legyen zsíros,korpás a haja,ne legyen kilónyi kosz a körme alatt,mindennap fürödjön,vegyen tiszta alsógatyát,mossa a fogát)
-lehetőleg ne szakadt ruhában járjon,a márka meg az ilyesmik nekem hót mindegy,nem azt nézem
-legyen egy magabiztos,határozott kiállása
Belső:
-intelligens,okos
-lehessen vele beszélni bármiről
-udvarias,tisztelje a nőket
-kedves,jószívű
-őszinte
-érzékeny lelkű(de azért ne annyira hogy mindenen elpityeregje magát)
-HUMOROS!ez nagyon fontos!
És igazából ennyi,de egy vmit kihagytam.Azt a vmit,amit nem lehet leírni,ez vagy van vkiben vagy nincs,a kisugárzás,az az összhatás,amikor ránézek,és eláll a szavam:lehet vki egy Alain Delon vagy Brad Pitt,ha ez nincs meg benne,úgy már nem az igazi.
A pénze,kocsija,és minden ilyen anyagi cuccos nem érdekel,sőt én annak örülök,ha nem túl gazdag,inkább legyen szegény.
:)
16/L
Én már megtaláltam az álompasit:)Pici hibája van,de hát kinek nincs?Most a szerelmemet írom körbe,nekem ő az egyetlen akibe úgy vagyok szerelmes ahogy van,és ő is egyben az első egyben(2in1:D).
A haja hosszú barna,váll alá ér(nem vasalja,meg semmi,csak mossa).Imádom a hosszú hajú pasikat.Világoszöld szeme van,185 cm magas,néha borostás,picit izmos,normál testalkatú,nagyon férfias.
Gyönyörű nagyon mély hangja van.Motorozik(gyorsasági,Kawasaki Ninja 10R)villanygitáron játszik.Nagyon vonz benne,hogy humoros,kedves,megbízható,hűséges,és "vad".Ez alatt azt értem hogy benne van minden kalandban,bungee-jumping,ejtőernyőzés...taszítani általában a férfiakban az ha ápolatlan,bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!