Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok főleg tini korosztály,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok főleg tini korosztály, nektek milyen típusú pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Külsőleg. Korotokat is írjátok ha lehet.
2009. jún. 2. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

én a barátom mellet szavazok:)mackósabbak de azért ne guruljon csak legyen pocija formás kis segge:)

Én pasim szőke kékszemű..mellesleg imádom

15/L (175/53)

2009. jún. 2. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

magas 180 felett

kicsit lehet mackós de ne nagyon

igényes

és szép szem (nálam az visz mindent)

ennyi....:)

de a belső a legfontosabb

16/L

2009. jún. 2. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég változó, általában úgy mindent nézek együtt véve, a kisugárzás a fontos. Nekem a "vékony" pasik jönnek be, de ne túl vékony. Ez elég egyéni, kinek mi tetszik.

15/L

2009. jún. 2. 21:15
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Ne legyen túl magas , izmos de nem gyúrósan , hanem olyan Zac Efronosan kb
2009. jún. 2. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

ha ilyen álompasira gondolsz akkor:

olyan mint Zac Efron

vagy legtöbb tinisztár tehát én a magas picit izmos pasikat imádom.

haj az ált.ilyen félhosszú tehát ez a picit emo de nem annyira h vasalja a haját csak az a stílus nekem bejön:D

de természetesen ha a belsejébe megfog vmi akkor találok olyat rajta ami nagyon tetszik!

tehát nekem vannak persze ideálok de összkép a fontos.

de én spec nem szeretem a macis pasikat bocside izlések és pofonok

ja és 15/L

2009. jún. 2. 21:31
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

hogy a tiniányoknak mi jön be? legyél emós vagy discos b*zi, de az is jó ha csak simán b*zis vagy, vagy esetleg ha gazdag vagy, akkor mindegy hogy nézel ki ...

de a viccet félretéve, ha egy értelmes, kedves lányt akarsz találni, akkor add önmagad, és ne majmolj stílusokat, pusztán azért, mert egy lány azt mondja, neki az jön be... ne az tetszedjen meg benned egy lánynak, amit kifelé mutatsz, hanem az, ami igazából vagy belül

2009. jún. 2. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
hmm.. nekem a magas raszta pasik jönnek be, meg a rockerek.(főleg a nagyon hosszú hajúak) kecskeszakáll, piercingek, tetoválások (idősebb korosztályért vagyok oda meg vissza) na ezek a dolgok.. huha:D
2009. jún. 2. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem ezt a Zac Efron-t, hogy néz ki. Na hogy? Mint egy bu.zi, nem lep meg....
2009. jún. 2. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Jézusom ilyen kérdést.. Teljesen relatív, hogy kinek milyen pasi jön be.

Nekem például Zac Efrontól feláll a szőrhely a hátamon, másnak meg attól nedvesedik a bugyija..

Szerintem legyen férfias, ne ilyen kis nyápic, mint ami most a divat.. Legyen magas, icipicit izmos onnantól pedig csak a belső számít. Na meg ne legyen dagi. Belsőre legyen intelligens, ne hazudozzon, törődjön velem, a többi meg magától értetődik (:

Én barátom 195 centi 80 kg barna hajú, barna szemű és nekem ő a tökéletes :D

16L

Most nézem csak a külsőt kérted XD Na mindegy, most már nem törlöm ki :P

2009. jún. 2. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Én vok aki írta h Zac Efronosan izmos... én a fejét nem szeretem az picit csúnya =D.. de a testére ne mondjátok máá h szar :D
2009. jún. 3. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!