Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok főleg tini korosztály, nektek milyen típusú pasik jönnek be?
én a barátom mellet szavazok:)mackósabbak de azért ne guruljon csak legyen pocija formás kis segge:)
Én pasim szőke kékszemű..mellesleg imádom
15/L (175/53)
magas 180 felett
kicsit lehet mackós de ne nagyon
igényes
és szép szem (nálam az visz mindent)
ennyi....:)
de a belső a legfontosabb
16/L
Ez elég változó, általában úgy mindent nézek együtt véve, a kisugárzás a fontos. Nekem a "vékony" pasik jönnek be, de ne túl vékony. Ez elég egyéni, kinek mi tetszik.
15/L
ha ilyen álompasira gondolsz akkor:
olyan mint Zac Efron
vagy legtöbb tinisztár tehát én a magas picit izmos pasikat imádom.
haj az ált.ilyen félhosszú tehát ez a picit emo de nem annyira h vasalja a haját csak az a stílus nekem bejön:D
de természetesen ha a belsejébe megfog vmi akkor találok olyat rajta ami nagyon tetszik!
tehát nekem vannak persze ideálok de összkép a fontos.
de én spec nem szeretem a macis pasikat bocside izlések és pofonok
ja és 15/L
hogy a tiniányoknak mi jön be? legyél emós vagy discos b*zi, de az is jó ha csak simán b*zis vagy, vagy esetleg ha gazdag vagy, akkor mindegy hogy nézel ki ...
de a viccet félretéve, ha egy értelmes, kedves lányt akarsz találni, akkor add önmagad, és ne majmolj stílusokat, pusztán azért, mert egy lány azt mondja, neki az jön be... ne az tetszedjen meg benned egy lánynak, amit kifelé mutatsz, hanem az, ami igazából vagy belül
Jézusom ilyen kérdést.. Teljesen relatív, hogy kinek milyen pasi jön be.
Nekem például Zac Efrontól feláll a szőrhely a hátamon, másnak meg attól nedvesedik a bugyija..
Szerintem legyen férfias, ne ilyen kis nyápic, mint ami most a divat.. Legyen magas, icipicit izmos onnantól pedig csak a belső számít. Na meg ne legyen dagi. Belsőre legyen intelligens, ne hazudozzon, törődjön velem, a többi meg magától értetődik (:
Én barátom 195 centi 80 kg barna hajú, barna szemű és nekem ő a tökéletes :D
16L
Most nézem csak a külsőt kérted XD Na mindegy, most már nem törlöm ki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!