Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fűszereket szerettek...

Milyen fűszereket szerettek egy parfümben?

Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc ilyen illatú parfümöd? Nyáron is használod?

jan. 11. 14:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valamiért olyan jó és érdekes számomra olvasni ezeket, jöhetnek még nyugodtan.
jan. 12. 22:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedvenc fűszer illatok parfümben: szegfűszeg, vanília, sáfrány, rózsabors, gyömbér.

Legnagyobb kedvencek: olasz szalmagyopár, ibolya, tubarózsa, cereális jegyek, pezsgő, rizs, cannabis, dohány.

Nagyon szeretem még: málna, bőr, mandarin, eső, ózonos jegyek, marcipán, földes jegyek, rúzs, mandulalikőr, pacsuli, papír, könyv, tömjén, szantál, cseresznye, orchidea, méhviasz, sztórax, ámbra, tej, púder, pisztácia, szezám, füge, füge levele, mirha, mangó, heliotróp, orchidea, benzoin, latex, tonka, szerecsendió, kardamom, karamell, púder.

Nagyon hiányzik az életemből olyan parfüm, amiben nagyon dominálna az agyag. Mivel nem találkoztam mégy ezzel az illatjeggyel parfümben, ezért ez külön kategória. :)

jan. 23. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Bors, chili.

Csak azt nem értem miért csak fegyverboltban kapni ilyen parfüm spryt..

jan. 31. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13, tévedés. A chili és a bors is létező illatjegyek parfümben. Lö pöti böngészés, aztán rájöttél volna.
jan. 31. 19:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul a bors azért a legikonikusabb parfümök illatjegyei között is megtalálható. Szóval mégcsak nem is azt lehet mondani, hogy néhány illatban van...
jan. 31. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!