Milyen fűszereket szerettek egy parfümben?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc ilyen illatú parfümöd? Nyáron is használod?ma 14:30
1/6 anonim válasza:
Rozsa ,pacsuli,pezsma,szantalfa.
Persze,mindig hasznalok vmi parfumot meg sporthoz is.
2/6 anonim válasza:
Levendula, ambroxán, bergamott, zöld alma.
Yvis Saint Laurent Y EDP, meg a Dior Sauvage EDP nagy kedvenc, meg ezeket lehet hordani mind a 4 évszakban. Igazából próbálgattam sok olcsóbbat, meg alternatívát, aztán igazából ezekhez kerültem. Szóval teljesen megértem miért népszerű illatok.
3/6 anonim válasza:
Ha a vaníliát nem számoljuk, akkor nincs kimondott kedvencem. De pl Kenzo Jungle L'Élephant - szegfűszeg. Eszembe nem jutna nyáron viselni.
De mondjuk valami citromfű vagy menta mehetne nyáron is, de nyárra nekem másmilyenek vannak.
4/6 anonim válasza:
3 vagyok, kérdező, csak fűszerekre gondoltál, vagy bármilyen jegyre?
5/6 anonim válasza:
Nem olvasgatom, mi van a parfümben, csak használom, ami tetszik. Nyáron ritkán, mert jönnek rám a darazsak és itt mindig sok van.
6/6 anonim válasza:
Van nekem is jungle is otthon,siman felfujom nyaron,ha ahhoz van kedvem.
En nem latok darazsakat se szunyogokat Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!