Milyen fűszereket, illetve zöldségeket használtok húsleves elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
Szeretek kipróbálni mindenféle új ízt a húsleves elkészítésekor, ehhez keresek ötleteket.tegnapelőtt 18:55
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam felteszek egy ártatlan kérdést, köszi első a belinkelést. Igen, csináltam egy csomó google keresést is a témában.
Érdekelt van-e itt ebben a közösségben olyan aki megosztaná a saját tapasztalatait, de úgy látom sokat vártam..
tegnapelőtt 19:39
3/4 anonim válasza:
Én mindig más-más fűszerekkel főzök, de soha nem teszek bele semmiből sokat, nem akarom, hogy valamelyik domináljon. Amit mindig teszek bele: s.répa, fehérrépa, karalábé, zeller,só, bors, köménymag, fokhagyma, chili. Továbbá hangulatomtól, lehetőségeimtől függően teszek még bele: karfiol, kelkáposzta,kelbimbó, krumpli, hagyma, babérlevél, gyömbér, tárkony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!