Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen előnyei vannak a...

Milyen előnyei vannak a csúnyaságnak?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy a szép, attraktív külső rengeteg előnnyel jár. Ezért akar mindenki jól kinézni. De kell lennie hátrányának is. Szóval miért jó, ha egy valaki nem néz ki jól?

jan. 8. 08:56
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Kedves 40!

De ha van önbizalmad, hogy lehet szociális fóbiás? Mert nekem oké hogy van, mindig attól félek hogy megszól vagy kinevet valaki. Sajnos nem lettem szebb középiskolás korom óta, hanem még rondább is.

jan. 9. 21:48
 42/45 anonim ***** válasza:
Bocs nem a 40es válaszol. De ki lehet alakitani megtudod erősíteni valamennyire magad. Attól függetlenül ez nem lesz teljesen tartós az hosszú munka.
jan. 9. 22:07
 43/45 anonim ***** válasza:

41 pont azért van mert gyerekként évekig zaklattak azzal hogy hehehe szúnyog meg deszka... hiába szép az arcom, a hajam és lett mára bomba testem, mert 17 évesen híztam 10 kilót ha egyszer gyerekként ilyen dolgok értek

15 éves korom óta jönnek utánam a pasik, mèg mikor vékony voltam akkor is de így is bennem van hogy eléggé bombának látnak e

jan. 9. 22:17
 44/45 anonim ***** válasza:
#43 Miért foglalkozol ennyire random emberek véleményével? Ne a külvilágból akard a megerősítéseket nyerni, mert az örökös harc és zsákutca.
jan. 9. 22:19
 45/45 anonim ***** válasza:
De legalább bomlanak utánad... Komolyan nem tudom mi a bajod. Engem le sem szarnak.
jan. 9. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!