Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mit kéne tennem?

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sooo az a szitu, hogy a szüleim és a barátaim is nagyon elfogultak velem. Mindig azt mondják, hogy a világ legszebb nője vagyok, Sandra Bullock 25 évvel fiatalabban, meg minden ilyenek. Ebből már nagyon elegem van! Főleg, hogy rohadtul nem látom magamat szépnek, folyton ezt sulykolják belém. Igazából én nem is szeretnék szép lenni. De ha mégis az vagyok akkor mit tegyek, hogy ronda legyek?

2022. dec. 26. 07:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg van egy csaj a munkahelyemen akivel nagyon nem jövök ki. Anyámék és a barátaim azt mondják, hogy a riválisát látja bennem a csaj, mert hogy én “sokkal jobb nő vagyok”. Ő az aki sztm sokkal jobb csaj, kb 10szer nagyobb mellei vannak, csinosabb, nagyobb a szája szebb a szemöldöke, úgy kb minden.
2022. dec. 26. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Eljárni önismeretre.
2022. dec. 26. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Fogj magadnak egy Chadet.
2022. dec. 26. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Ohmajgad ez szornyu.. szerintem a csillamponigyulesen szavazzatok meg h ki a szupcsibb
2022. dec. 26. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ronda vagy.
2022. dec. 31. 01:54
 6/6 anonim válasza:

4-es válaszoló,hatalmas vagy!!! 😂😂

Kérődző! Örülj neki, hogy dicsérnek és van aki szépnek lát, másrészt nem dicsérnének agyon ha nem lennél szép úgyhogy hidd el, hogy az vagy! Gondolj bele, ha csúnya lennél akkor azért írtál volna ide, hogy hogyan legyél szebb. Azért mert van egy másik szép nő a munkahelyeden az még nem vesz el a TE szépségedből! Dolgozz az önbizalmadon,sokat segítene! 🤗

2023. jan. 23. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!