Milyen előnyei vannak a csúnyaságnak?
Őszinték veled az emberek. Aki jóban akar veled lenni, az azért teszi, mert TE érdekekled, nem a mulandó, felszínes szépséged.
Több szép barátnőmön is látom, hogy mivel szépek, ezért szebbek akarnak lenni. De ha egyszer "szebb" leszel, abból engedni nehéz. Egyszer nem sminkelsz és máris "jaj milyen fáradt/ elhanyagolt/ gyűrött vagy". Ez idővel megfelelési kényszerhez vezet, hogy minden egyes nap figyelned kell arra, hogy szép legyél, és nem lehet olyan napod, hogy "lesz..rod".
A szépekkel szemben is vannak bőven előítéletek, ezek alól a csúnyábbak kiesnek.
Ez nem mindig annyira előnyös, de egy "csúnya", vagy inkább karakterisztikus arcot jobban megjegyeznek az emberek. Nekem ebből inkább előnyöm származott eddig, de tudom, hogy ez s visszájára is sülhet. Nekem a legtöbb szép arc egyforma, nem egyedi, nehezebben jegyzem meg a neveiket is, vagy keverem őket.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
pl a munkaadód fogja látni, hogy nem az öncicomázással, meg a f.rkaddal, v.gináddal foglalkozol a nap 23 órájában.
Szép embereket bizonyos melóhelyeken alkalmaznak csak, máshol inkább csak nyűg.
Amit a 8-as mond.
Ha egy szép és egy csúnya, azonos mértékben értelmes és szorgalmas ember kidolgozza a belét, tuti, hogy a szép esetében jópáran jogosulatlan előnyöket fognak vizionálni.
Az emberek őszintébbek a csúnyább, átlagosabb kinézetű emberekkel, mert sokan nagyon is le szeretnék nyűgőzni a szépeket, így bevetnek mindent ennek érdekében.
A helyes, csinos emberek közösségi felületeken rengeteg kéretlen üzenetet kapnak, amik jobb esetben "csak" arról szólnak, hogy meg szeretnék őket ismerni. Rosszabb esetben vulgárisabb tartalom is jelen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!