Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen előnyei vannak a...

Milyen előnyei vannak a csúnyaságnak?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy a szép, attraktív külső rengeteg előnnyel jár. Ezért akar mindenki jól kinézni. De kell lennie hátrányának is. Szóval miért jó, ha egy valaki nem néz ki jól?

tegnap 08:56
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Őszinték veled az emberek. Aki jóban akar veled lenni, az azért teszi, mert TE érdekekled, nem a mulandó, felszínes szépséged.

Több szép barátnőmön is látom, hogy mivel szépek, ezért szebbek akarnak lenni. De ha egyszer "szebb" leszel, abból engedni nehéz. Egyszer nem sminkelsz és máris "jaj milyen fáradt/ elhanyagolt/ gyűrött vagy". Ez idővel megfelelési kényszerhez vezet, hogy minden egyes nap figyelned kell arra, hogy szép legyél, és nem lehet olyan napod, hogy "lesz..rod".

A szépekkel szemben is vannak bőven előítéletek, ezek alól a csúnyábbak kiesnek.

Ez nem mindig annyira előnyös, de egy "csúnya", vagy inkább karakterisztikus arcot jobban megjegyeznek az emberek. Nekem ebből inkább előnyöm származott eddig, de tudom, hogy ez s visszájára is sülhet. Nekem a legtöbb szép arc egyforma, nem egyedi, nehezebben jegyzem meg a neveiket is, vagy keverem őket.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

tegnap 09:07
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Annyi az előnye, hogy ha valaki értékel, vagy figyel rád, az nem csak testi ösztön miatt van, hanem mert tényleg érdekled.
tegnap 09:16
 3/38 anonim ***** válasza:
22%
Bocs, hogy most osszetorok par szivet de a csunya nok se ertekesebbek vagy ertelmesebbek mint a tobbi :D Ok is csk golddigerek meg jo pasira hajtanak..
tegnap 09:19
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
#3 A többségük valóban nem más, csak tisztában van magával ezért beéri kevesebbel is :D
tegnap 09:21
 5/38 anonim ***** válasza:
8%
Én is azt fogalmaztam meg egyszer, hogy ,,a csúnya lányok szebbek, mint a szép lányok'', és ezt egész életes élmény alapján összegeztem. Emlékszem, a munkatársam meg gúnyolódott is, hogy ez olyan mintha azt mondanám hogy a fehér az fekete, de biztos hülyéskedett, nem lehetett hogy ne értette volna.
tegnap 09:24
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos emberek hajlamosak hülyének tartani azt, aki szép
tegnap 09:32
 7/38 anonim válasza:
22%

pl a munkaadód fogja látni, hogy nem az öncicomázással, meg a f.rkaddal, v.gináddal foglalkozol a nap 23 órájában.

Szép embereket bizonyos melóhelyeken alkalmaznak csak, máshol inkább csak nyűg.

tegnap 09:34
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Szépeknek a hátránya, hogy gyakran rásütik, hogy a külseje miatt ért csak el valamit.
tegnap 09:37
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 8-as mond.

Ha egy szép és egy csúnya, azonos mértékben értelmes és szorgalmas ember kidolgozza a belét, tuti, hogy a szép esetében jópáran jogosulatlan előnyöket fognak vizionálni.

tegnap 09:44
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek őszintébbek a csúnyább, átlagosabb kinézetű emberekkel, mert sokan nagyon is le szeretnék nyűgőzni a szépeket, így bevetnek mindent ennek érdekében.

A helyes, csinos emberek közösségi felületeken rengeteg kéretlen üzenetet kapnak, amik jobb esetben "csak" arról szólnak, hogy meg szeretnék őket ismerni. Rosszabb esetben vulgárisabb tartalom is jelen van.

tegnap 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!