Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen előnyei vannak a...

Milyen előnyei vannak a csúnyaságnak?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy a szép, attraktív külső rengeteg előnnyel jár. Ezért akar mindenki jól kinézni. De kell lennie hátrányának is. Szóval miért jó, ha egy valaki nem néz ki jól?

tegnap 08:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

19

De ettől még az adott korban nem lesz szubjektív az ízlés, hiszen az emberek 95%-a ugyanazt találja szépnek. :D

tegnap 12:09
 22/38 anonim ***** válasza:
#21 És? Volt olyan kor amikor a nácizmus vagy a keresztes hadjáratok szereztek széles támogatottságot. Akkor az a jó?
tegnap 12:13
 23/38 anonim ***** válasza:

22

Lol, náci kártya, komolyan? :D

Nem érdemes ilyen stílusú érvelésbe belemenni.

tegnap 12:14
 24/38 anonim ***** válasza:
16%

20 te beszélsz a csordáról? 😂😂😂

A szépség szubjektív csorda a legnagyobb a világon és már leírtam hogy miért.

Elárulom: nincs olyan hogy szépségideal

Ugyanis attól hogy valaki telt nem lesz szép

Attól hogy valaki vékony nem lesz szép

Attól leszel szép hogy szép vagy

És kvara nincs olyan kultúra ahol a “telt nőket tartják szépnek” ugyanis attól hogy valaki telt nem lesz szép

Az arctól lesz szép

És ha valaki túl telt és nem csak teltkarcsú mint pl beyocne akkor az már nem lesz szép mert egy hájas arc nem lehet szép

Ha meg egy not rengeteg ember szépnek tart az nem csordaszellem barátom hanem az azért van mert fixen gyönyörű

Globálisan

tegnap 12:17
 25/38 anonim ***** válasza:
#23 Ez nem a náci kártya. Írhattam volna mást is. A te érvelési hibád az argumentum ad populum, ha már bele akarsz menni.
tegnap 12:19
 26/38 anonim ***** válasza:
#24 A globális az emberi butaság maximum.
tegnap 12:19
 27/38 anonim ***** válasza:

25

DE HÁT A KÖZÍZLÉSRŐL BESZÉLÜNK.

Én ilyet eddig nem basztam, hogy a vita tárgya a közízlés, majd valaki megfejti, hogy mivel a téma kapcsán tettem egy kijelentést, a közvélekedésre való hivatkozás érvelési hibát követtem el. Könyörgöm, ERRŐL BESZÉLÜNK. Ez a vita tárgya. :D

Te olyan mélyen ostoba vagy, hogy az valami hihetetlen. Befejeztem a vitát, troll.

tegnap 12:23
 28/38 anonim ***** válasza:
#27 Közízlésről beszélünk. A közízlés meg nem kőbe vésett és nem szükségszerűen jó.
tegnap 12:25
 29/38 anonim ***** válasza:
#27 Ha 10 év múlva kotalálják hogy a kis mell a jó és az a vonzó, vagy épp a nem fehér fogak, mert azvtú átlagos, akkor az elsők közt lennél ako fel akarna szedni egy melletlen sárga fogú nőt. Ennyire vagy befolyásolható, de ez már nem az én dolgom.
tegnap 12:28
 30/38 anonim ***** válasza:

Se legalább annyit érts már meg hogy nem a kis melltol meg a nagy melltol lesz valaki szép

Nem fogod fel? Hanem az arctol

A sárga fogaktol meg ösztönösen nem vonzódik az ember, ezért soha nem lesz szép.

A szépség azon múlik hogy mihez vonzódik az ember ösztönösen, ezért létezhet az hogy megszületik a nyomorba egy gyönyörű nő és világhíres szupermodell lesz mert mindeki ámulva csodálja. Te...,

tegnap 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!