Milyen előnyei vannak a csúnyaságnak?
19
De ettől még az adott korban nem lesz szubjektív az ízlés, hiszen az emberek 95%-a ugyanazt találja szépnek. :D
22
Lol, náci kártya, komolyan? :D
Nem érdemes ilyen stílusú érvelésbe belemenni.
20 te beszélsz a csordáról? 😂😂😂
A szépség szubjektív csorda a legnagyobb a világon és már leírtam hogy miért.
Elárulom: nincs olyan hogy szépségideal
Ugyanis attól hogy valaki telt nem lesz szép
Attól hogy valaki vékony nem lesz szép
Attól leszel szép hogy szép vagy
És kvara nincs olyan kultúra ahol a “telt nőket tartják szépnek” ugyanis attól hogy valaki telt nem lesz szép
Az arctól lesz szép
És ha valaki túl telt és nem csak teltkarcsú mint pl beyocne akkor az már nem lesz szép mert egy hájas arc nem lehet szép
Ha meg egy not rengeteg ember szépnek tart az nem csordaszellem barátom hanem az azért van mert fixen gyönyörű
Globálisan
25
DE HÁT A KÖZÍZLÉSRŐL BESZÉLÜNK.
Én ilyet eddig nem basztam, hogy a vita tárgya a közízlés, majd valaki megfejti, hogy mivel a téma kapcsán tettem egy kijelentést, a közvélekedésre való hivatkozás érvelési hibát követtem el. Könyörgöm, ERRŐL BESZÉLÜNK. Ez a vita tárgya. :D
Te olyan mélyen ostoba vagy, hogy az valami hihetetlen. Befejeztem a vitát, troll.
Se legalább annyit érts már meg hogy nem a kis melltol meg a nagy melltol lesz valaki szép
Nem fogod fel? Hanem az arctol
A sárga fogaktol meg ösztönösen nem vonzódik az ember, ezért soha nem lesz szép.
A szépség azon múlik hogy mihez vonzódik az ember ösztönösen, ezért létezhet az hogy megszületik a nyomorba egy gyönyörű nő és világhíres szupermodell lesz mert mindeki ámulva csodálja. Te...,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!