Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad?

Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor miért és miben?

Ha nem, akkor miért nem?

nov. 27. 15:33
1 2
 11/18 anonim válasza:
82%

Lehet, de attól még kicsit nagyképűség sugárzik az írásodból.

Bocsika.

nov. 28. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
#10 Szerintem még csak nő se vagy. Incelek szoktak így írni, amikor a nők nevében próbálják lejáratni a nőket.
nov. 28. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
A nők nem a szépség miatt "irigykednek" (gyűlölnek), #10-es. Hanem a stílusod miatt. A szépség csodás, én nőként imádom csodálni a szépséget, de ha ehhez nem társul megfelelő stílus, akkor az lesz az eredmény, amit te is tapasztalsz.
nov. 28. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Én olyan nővel beszélgetnek, akinek bejönne ha lenne valaki aki kiemelten tisztelne, dicsőitene és anyagilag is kihasznalna

Kimondottan olyan nő lenne jó, aki imadja a magassarkúkat!

nov. 28. 17:38
 15/18 anonim ***** válasza:
11 van mire.
nov. 28. 18:00
 16/18 anonim ***** válasza:
12 akkor dobj egy üzit és láthatod a női nevem
nov. 28. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:
38%

13 édes, először is irigység=gyűlölet

Ez mind szép és jó lenne, de már 14 évesen is képtelenek voltak mellettem lenni mind a lányok, mind a női tanárok, amikor még túl vékony kislány voltam és közel sem voltam ennyire brutál öntelt.

Felnőttként pedig meg sem kell szólalnom, a bookerek, stylistok, női fotósok sokasága már akkor csúnyán nézett rám mikor megérkeztem egy új országba, vagy a munkába.

És de, a 10/10es gyönyörű arcú, 176 centis, tökéletes barbie testű nőket gyűlöli a többi nő. Főleg ha egy férfi is bejön a képbe aki nyilván értem lesz oda helyettük.

De az igaz hogy nem csak a külső miatt van, hanem az aurám miatt is ami pont ugyanazt árasztja magából mint a külsőm.

Látjátok belőletek is mit váltottam ki csak azért mert leírtam hogy modell voltam 9 évig és mert uram bocsá le merem írni hogy kiemelkedő vagyok, amit hülye lennék nem tudni :D

nov. 28. 18:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát az orrom ami nem tetszik mert nagyobb és hegyes az arcomon nincs szögletes vonás de nem túl kerek és nem is nagyon vékony a homlokom nem túl magas és nem is túl alacsony vékony bőröm van ezért átlátszik az ér az arcomon és emiatt a szememnél lila vagy zöld ezt el szoktam fedni a szempillám rövid ezen is tudok javítani de alapvetően nem szeretem ahogy kinézek
nov. 29. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!