Szépnek tartod magad?
Ha igen, akkor miért és miben?
Ha nem, akkor miért nem?
Lehet, de attól még kicsit nagyképűség sugárzik az írásodból.
Bocsika.
Én olyan nővel beszélgetnek, akinek bejönne ha lenne valaki aki kiemelten tisztelne, dicsőitene és anyagilag is kihasznalna
Kimondottan olyan nő lenne jó, aki imadja a magassarkúkat!
13 édes, először is irigység=gyűlölet
Ez mind szép és jó lenne, de már 14 évesen is képtelenek voltak mellettem lenni mind a lányok, mind a női tanárok, amikor még túl vékony kislány voltam és közel sem voltam ennyire brutál öntelt.
Felnőttként pedig meg sem kell szólalnom, a bookerek, stylistok, női fotósok sokasága már akkor csúnyán nézett rám mikor megérkeztem egy új országba, vagy a munkába.
És de, a 10/10es gyönyörű arcú, 176 centis, tökéletes barbie testű nőket gyűlöli a többi nő. Főleg ha egy férfi is bejön a képbe aki nyilván értem lesz oda helyettük.
De az igaz hogy nem csak a külső miatt van, hanem az aurám miatt is ami pont ugyanazt árasztja magából mint a külsőm.
Látjátok belőletek is mit váltottam ki csak azért mert leírtam hogy modell voltam 9 évig és mert uram bocsá le merem írni hogy kiemelkedő vagyok, amit hülye lennék nem tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!