Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire tartod magad szépnek/...

Mennyire tartod magad szépnek/jóképűnek magad?

Figyelt kérdés

#Tizes skálán
jún. 17. 08:39
A kérdező szavazást indított:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
28 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem
jún. 17. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Én 8-ra szavaztam. Alakommal megvagyok elégedve, de az arcomat annyira nem szeretem. 24/N
jún. 17. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

8-ra szavaztam. Szerintem nem nézek ki rosszul, sokat tettem érte hogy ez így legyen. Egy időben amatőr modellkedtem, a nőkkel is mindig sikeres voltam, kapok bókokat mai napig. 9-re azért nem mondanám magam, mert habár nem vagyok homokos, nálam jobban kinéző haverjaim is vannak, ezt még férfi szemmel is meg tudom állapítani. 10 meg szerintem objektíven nem létezik, mert azt jelentené hogy nincs hova fejlődni már. Aki 10-re szavazza magát az vagy téveszmés, kompenzál vagy egész egyszerűen csak beképzelt. Mások (szerelmed, családod, barátaid) láthatnak téged 10-nek, de nagyon rossz jellemre vall ha valaki magát is tökéletesnek látja, mert az ilyen ember nem képes a fejlődésre.

23/F

jún. 17. 09:32
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
51%

6. Öregszem.

Egyrészt jólàll, férfiasodnak a vonàsaim, az alakom (xd) meg túl vékony, egyesek szerint.

Jóképűnek nem mondanàm magam, inkàbb érdekes az arcom.

jún. 17. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 6- osnak de főleg azért mert aknés problémàim vannak, és a fogaim nem hófehérek.Az alakommal az a baj, hogy kevés az izom, nem sportolok, 156 cm vagyok és 46 kg hozzá, ha edzenék akkor sokkal vékonyabb lenne a derekam.A hajam is lenövesztési fázisban van, most hónaljig ér. Olyan ez a szépség kérdés, hogy mindig türelmes vagyok, de áttörés az nincs, skincareben és hajápolásban rugalmas vagyok, de akkor is csak egy 6-os maradok.
jún. 18. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
0
jún. 19. 11:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!