Mennyire tartod magad szépnek/jóképűnek magad?
8-ra szavaztam. Szerintem nem nézek ki rosszul, sokat tettem érte hogy ez így legyen. Egy időben amatőr modellkedtem, a nőkkel is mindig sikeres voltam, kapok bókokat mai napig. 9-re azért nem mondanám magam, mert habár nem vagyok homokos, nálam jobban kinéző haverjaim is vannak, ezt még férfi szemmel is meg tudom állapítani. 10 meg szerintem objektíven nem létezik, mert azt jelentené hogy nincs hova fejlődni már. Aki 10-re szavazza magát az vagy téveszmés, kompenzál vagy egész egyszerűen csak beképzelt. Mások (szerelmed, családod, barátaid) láthatnak téged 10-nek, de nagyon rossz jellemre vall ha valaki magát is tökéletesnek látja, mert az ilyen ember nem képes a fejlődésre.
23/F
6. Öregszem.
Egyrészt jólàll, férfiasodnak a vonàsaim, az alakom (xd) meg túl vékony, egyesek szerint.
Jóképűnek nem mondanàm magam, inkàbb érdekes az arcom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!