Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad?

Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 23:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. dec. 7. 23:04
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem, mert csúnya vagyok. Más se tart szépnek :D
2011. dec. 7. 23:09
 3/23 bánomisén ***** válasza:
Nem. Viszont elbűvölő vagyok :-)
2011. dec. 7. 23:10
 4/23 anonim ***** válasza:
Most nem annyira, mert felszedtem pár kilót. De egyébként igen, az arcommal teljesen elégedett vagyok, az alakom szo-szo, nem a legszerencsésebb, de amikor sportolok, akkor jól néz ki. Most ez a cél, csak legyek túl az első kör vizsgáimon.
2011. dec. 7. 23:31
 5/23 anonim ***** válasza:
Igen, de nem szállok el magamtól csak tisztában vagyok vele, hogy a tömegből kitűnök picit. Alakomra büszke vagyok, teszek is érte, az arcom a szüleimnek köszönhetem. 17l
2011. dec. 7. 23:56
 6/23 anonim ***** válasza:

Igen. Nem mondom azt, hogy kirívóan szép, de eldobni való sem vagyok. :)Alakon van még mit változtatni, de az arcommal maximálisan meg vagyok elégedve.

24/n

2011. dec. 8. 00:02
 7/23 anonim ***** válasza:
Nem tartom magamat csúnyának, de szépnek sem. :) Igaz, most van rajtam egy kis felesleg ami ront a dolgon, de az alakom így is arányos, az arcom is egész jó. Mindig arra próbálok gondolni, mennyivel rosszabb is lehetne...
2011. dec. 8. 00:23
 8/23 anonim ***** válasza:
Az arcom eléggé szép,habár az orrom lehetne kicsit formásabb.Jelenleg elvagyok hízva,ami rengeteget ront mind az összképen,mint az önbecsülésemen.De dolgozom rajta.Azthiszem ha lefogynék nagyon szépnek tartanám magam,hiszen csinos lennék,és az arcélek megjelenése miatt bájosabb arcom lenne.
2011. dec. 8. 00:40
 9/23 anonim ***** válasza:

Igen.

Bár van rajtam pluszkiló, amikkel örökös harcot vívok, de mivel homokóra alkatom van, és nem pl alma, szerintem egész korrekt.

2011. dec. 8. 08:51
 10/23 anonim ***** válasza:

Igen. De sosem hangoztatom, nem dicsekszem magammal, nem tehetek arról, ahogy kinézek. Jó, azért ápolom magam, foglalkozom a testemmel,arcommal, de alapjaiban nem én dolgoztam meg a fizimiskámért. Ha bókolnak, elfogadom. Bár nekem is van néhány, 5-6 kiló pluszom, dolgozom ellene, szépen haladok.

19L

2011. dec. 8. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!