Szépnek tartod magad?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 23:00
11/23 anonim válasza:
Én egyre kevésbe sajnos. Az utóbbi egy évben felszedtem pár kilót, levágattam bubira a hajam, ami akkor jó ötletnek tűnt, de már bánom. Befestettem sötétebbre is, ami szintén nagyon tetszett akkor, de most mikor nézem a hosszú szőke hajas képeimet... hát, jobban néztem ki, azt hiszem.
Szóval most nem igazán, de majd kezdek valamit a hajammal, a kilók meg majdcsak lemennek.
12/23 anonim válasza:
Igen. Pont. :D Észrevettétek, hogy itt mindenki magyarázkodik? Ha szép, akkor hogy de ez meg az, meg szerény vagyok meg stb. Ha nem akkor meg ez nem jó, azt kéne javítani... :D
13/23 A kérdező kommentje:
Jah:-Dde aza jó. Legalább kiírják magukból,mindenki. azt tapasztalom az eddigi válaszok alapján h legtöbben az arcukat tartják nagyon szépnek. Nem erre tippeltem volna:-D
2011. dec. 8. 11:06
14/23 anonim válasza:
Igen, jó alakom van (173 cm és 56 kg vagyok, tornázom, de amúgy sem vagyok egyáltalán hízékony típus, tehát inkább a feszesítés a cél), szép az arcom, a hajam hosszú, dús és erős. Szépen tudok sminkelni és értek a divathoz is, így azt is elmondhatom magamról, hogy csinos vagyok. Én sem vagyok elszállva magamtól, nem nézek le senkit, a külső egyáltalán nem minden. Egy dolog van, amit nem szeretek magamon, az a bőröm (azért nem olyan vészes, de eléggé maximalista vagyok), de dolgozom rajta, hogy szebb legyen. 19L
15/23 anonim válasza:
néhanapján
ha ki vagyok sminkelve, nincs rajtam a szemüvegem és sikerül magamról jó képet csinálnom
de olyan sokszor kerülök olyan helyzetbe amikor legszívesebben elsírnám magam
16/23 anonim válasza:
imádom magam, a tükör előtt szoktam masztizni...
17/23 anonim válasza:
igen. attól függetlenül, hogy van rajtam plusz kiló, nem tartom magam csúnyának.
19/23 anonim válasza:
én nem nagyon... az arcom túl pufi, 8 kg-t kéne legalább fogynom, nem tudom hogy tüntessem el a tokámat... és szemüveges vagyok
14/L
20/23 anonim válasza:
Én sose tartottam szépnek magam, túl sok hibát látok magamon. Azért mostanában próbálom meglátni magamban a szépet, ha tükörbe nézek akkor is megpróbálok a pozitív dolgokra figyelni, arra ami tetszik magamon és elhinni, hogy szép vagyok. Sajnos nincs sok önbizalmam, jó lenne ezen változtatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!