Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magadat?

Szépnek tartod magadat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 18:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
téged tartalak szépnek :-)
2010. dec. 23. 18:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert minden nő ,általában elégedetlen magával.
2010. dec. 23. 18:36
 3/19 anonim ***** válasza:
nekem nincs magammal semmi bajom, de nem is vagyok elszállva magamtól. átlagosnak tartom magam és nekem ez jó. inkább leszek egy a sok közül mintsemhogy legyek egy plázacica divatmajom. ez a véleményem : )
2010. dec. 23. 18:47
 4/19 anonim ***** válasza:
Alak, haj, bőr, köröm, öltözködés stb. tekintetében igényesnek és tartom magam, elégedett vagyok. Az, hogy az arcom szép-e nem az én megítélésem tárgya. Számomra átlagos, talán csinos, de nyilván nem tetszek mindenkinek, tehát nem hiszem, hogy általánosan ki lehetne jelenteni ilyesmit, hogy "szép".
2010. dec. 23. 18:53
 5/19 anonim ***** válasza:
Néha igen, néha nem. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, de az önbizalmam a 0 alatt van:( A hajam szép, de a bőröm utálom:S
2010. dec. 23. 20:07
 6/19 anonim ***** válasza:

Most épp eszméletlen rondának. Hurkás lett a hasam meg a karom, ehhez a melleimre nem híztam arányosan. épp most mértem le, hogy 80 A a mellméretem. 2 éve 70 A volt... ja és nincs egy normális göncöm sem, utálom a több éves csizmáimat meg a kabátomat. 2-3 éve nádszálvékony voltam, most meg én irigykedek a nagymellű, sovány nőkre. Tiszta szánalom...

25 N

2010. dec. 23. 20:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon nem.
2010. dec. 23. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
Én se tartom magam annak. 3 éve még nagyon tetszettem magamnak, 160 centihez csak 50 kiló voltam, szinte minden ruha jól állt rajtam, akkor még tornáznom se kellett. Most 54 kiló vagyok és másfél éve tornázok, de hiába. Narancsbőrös a fenekem és úgy érzem magam mint egy töltött csirke, mindig fel vagyok puffadva. Az arcbőröm rosaceás lett a mutató ujjam ízületes és tegnap óta nem hallok a bal fülemre. Pont ruhát próbálok holnapra, de az összes ruhám rosszul áll rajtam. Nincs nálam csúnyább nő a világon. :(
2010. dec. 23. 21:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy 25N.
2010. dec. 23. 21:13
 10/19 anonim ***** válasza:
Az arcomat helyesnek tartom, de az alakommal nem vagyok kibékülve. És hát mégis a testünk 85%-a az alak.. Igazából, azért szeretnék elérni nekem tetsző alakot, hogy legyen önbizalmam, és akkor a gátlásaim nem akadályoznának, abban, hogy ellazuljak. Ugyanis én inkább a személyiségemmel szeretném megfogni embertársaimat. :)
2010. dec. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!