Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magadat?

Szépnek tartod magadat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem tudom.. valamikor igen, valamikor nem a hajamat egyenesen utálom..
2010. dec. 23. 22:49
 12/19 anonim ***** válasza:

arcomal, ellég elégedet vagyok, persze vannak napok amikor nem azt gondolom. A testemel próbálok alakitani, edzeni.

fiú vagyok

2010. dec. 23. 23:11
 13/19 anonim válasza:
Az arcomat szeretem, viszont mindenki azt mondja hogy jó az alakom csak túl vékony vagyok, én régen ezt nem vetten észre, de most már zavar mióta állandóan ezt hallom. :(
2010. dec. 24. 01:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Kihez képest, az átlaghoz képest, ha mindenki ugyanúgy öltözne, akkor igen.

Mivel nincs pénzem ruhára így néha szarul öltözködöm, de így is jobban nézek ki, mint az átlag, mivel sportolok, és nem vagyok zsírdisznóó

2010. dec. 24. 02:02
 15/19 anonim ***** válasza:

alapjában véve csak a magasságomat utálom. 155 centi vagyok, hát igen...=/ ehhez a magassághoz vagyok homokóra alkat, elég széles a csípőm, a derekam vékony, de a magasságomhoz képest óriási melleim vannak, 75/C. mondjuk ez azért nem rossz.=) az arcom tetszik, a hajam, mióta levágattam, sokkal jobb. összességében kibékültem magammal, minden nap sportolok, hogy fogyjak egy kicsit. az öltözködésem nőies, sminkelem magam...

azt hiszem, olyan 10/7 lennék.

2010. dec. 24. 08:32
 16/19 anonim ***** válasza:

abszolút nem

10/1

2010. dec. 24. 15:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát..én nem..mert hát én látom magam felkelés után is a tükörben. Igaz már csak egy leheletnyi szemceruza is sokat tud rajtam dobni, de én annál picit jobban szoktam sminkelni magam. Amúgy az arcformámat gyűlölöm, lefelé szélesedik.. wáá :S És semmi határozott nincs az arcomon, semmi látható arccsont vagy hegyesebb áll..mindenem kerek :S (még jó hogy nem pufi) Ja és olyan fehér a bőröm mint a holdvilág, nem tudok barnulni se. De a legrosszabb a szemöldököm. Már rég befestettem volna a hajam szőkésbarnára, ha nem lenne sötét a szemöldököm...

Az alakom nem vészes, 173 cm-hez vagyok 65 kg, homokóra alkat és most fogyózok. Egész jól haladok:)

Öltözködésben pedig szeretem a csípőt takaró, de felül kivágott ruhákat, szeretem megmutatni amim van (ízlésesen :) Már alig várom, hogy miniszoknyát is nyugodtan felvehessek! :))

Egyébként eddig mindenki azt mondta hogy helyes vagyok és szép.. (illetve egyéb túlzások, gyönyörű, szépség, blabla..) Ha új társaságba megyek, a fiúk egyből rám cuppannak.. Mégse volt még normális kapcsolatom.. volt, csak nagyon rövid :( Az utolsó is például megcsalt :( Hát na az pl betett az önbizalmamnak, jól lehúzta a sárga földig..:/

18/L

2011. jan. 22. 20:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tartom magam szépnek, sőt. Egy az egyben apám vagyok, a testalkatom, a terttartásom, az arcom, mindenem. Pedig lány vagyok. És ezt nem csak azért mondom, mert "a nők sosem elégedettek magukkal", ugyanis mások sem tartanak szépnek, már nem egyszer neveztek csúnyának. De nem baj.
2011. jan. 27. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyébként mi meg húgommal egyáltalán nem hasonlítunk egymásra (jó, féltesók vagyunk, de akkor is...)

Én apukám+anyukám tökéletes keveréke vagyok:D Húgom pedig ezzel szemben tiszta olyan mint apukánk :) És ez nem hátrány jelen esetben. Szegényem nem hiszi el magáról hogy nagyon szép, pedig nála szebbel még nem találkoztam:) Hiába, apukánkra is ragadtak a nők..:))

2011. jan. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!