Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad?

Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés
Mi az ami nagyon tetszik magadon és mi az amit kicserélnél?
2010. nov. 1. 22:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
arcomat szépnek tartóm.de a sulyommal van problémám:(ha letudnák fogyni elégedett lennék:)
2010. nov. 1. 22:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Régebben nem mert a többi lány kiutált az osztályból. Akkor még nem tudtam miért most már rájöttem: vékony voltam és magas, szőke hajú és kék szemű! Most már tökéletesen elégedett vagyok, magammal, mivel a férjem nap-mint nap éreztet velem, hogy gyönyörűnek és vonzónak talál! + van egy gyönyörűen szép 16 hónapos lányom, ha ránézek rájövök, hogy csúnya embernek nem lehet szép gyereke (biztos, hogy nem cserélték el a kórházban, mert a hisztissége is az enyém... :) ) És ami nagyon tetszik magamon (belsőleg, hogy el tudom magam fogadni), külsőleg a cicim- a terhesség csodákra képes! :)
2010. nov. 1. 22:47
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha kipihent vagyok, akkor nem tartom magam csúnyának :) (szépnek se.. de nem vagyok elégedetlen). Ha viszont nem alszom eleget, iszonyat csúnyának érzem magam. A hajam tetszik a legjobban, meg az arcformám. És a magasságom (175 cm). A többin lenne mit csiszolni :)
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
oh nem, férfi vagyok, nekünk nem kell szépnek lennünk, hacsak nem akarunk melegedni hátulról. :)
 5/18 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólás tetszett! A nők nagy többsége szerint igen is vannak szép férfiak! Bár inkább a "helyes" kifejezést használják többen. Tényleg a férfiaknak melyik kifejezés tetszik jobban, ha a tudtukra akarjuk hozni, hogy nem hátrányos a kinézetük?

Az előbbi magát elfogadó 25 éves kommentelő anyuka :)

2010. nov. 1. 22:56
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom magam különösen szépnek, amikor valami miatt csökken az önbizalmam kifejezetten csúnyának érzem magam, de alapjáraton az átlaghoz sorolom magam. A szemem kifejezetten szép. Viszont a szám nagyon nem tetszik. Az alakommal se vagy elégedett, kicsi mellem van, és ugyan mindenki azt mondja, vékony vagyok, engem zavar, hogy van egy ici-pici hasam. :S
2010. nov. 1. 23:20
 7/18 anonim ***** válasza:
igen! de azt is tudom, hogy vannak nálam mégszebbek, sokkalszebbek és sokkalsokkalszebbek is.
2010. nov. 1. 23:57
 8/18 anonim ***** válasza:
én szépnek tartom magam. ezzel nem akarok nagyképűnek tűnni, csak utálom az olyat ha valaki túlságosan szerény és nem hiszi el magáról akárhányan mondják hogy milyen szép.
2010. nov. 2. 01:09
 9/18 anonim ***** válasza:
én nem tartom szépnek magam XO
2010. nov. 2. 02:45
 10/18 anonim ***** válasza:

eddig fogyni akartam(vékony voltam, de picit combos)

most már leadtam, nem is jön vissza, szóval igy most elégedett vagyok:P

az orromat cserélném ki szebbre..sajnos sokszor megütöttem erősen és idővel elgörbült(röhelyesnek hangzik, de sajnos tényleg igy van:D)

illetve annyi,h. a bőröm legyen szép feszes..:)

2010. nov. 2. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!