Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad?

Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés
Mi az ami nagyon tetszik magadon és mi az amit kicserélnél?
2010. nov. 1. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok...

meg nálam úgyvan, hogy otthon például reggelente rondábbnak látom magam, mint például barátomnál.Nem értem miért :D elég dühitő

2010. nov. 2. 03:42
 12/18 anonim ***** válasza:

hát ha én egy fiúnak tudtára szeretném adni bókolásképpen, hogy "szép", annyit mondanék kedves hanggal, hogy jól nézel ki(fiúknál nem kell részletezni,h. jó az öltözködésed és a tested is feszes, nem hurkás):D

de legfontosabbként annyit,h. nagyon aranyos és helyes vagy :)

2010. nov. 2. 03:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, az arcomat. Viszont a testemmel nem vagyok kibékülve. Túl erősek a csontjaim. De ha rávenném magam a sportra, és lemenne pár kiló felesleg, máris boldogabb ember lennék!
2010. nov. 2. 07:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Szépnek tartom magam. Ez csupán egészséges önbizalom. Nem vagyok nagyképű, és nem töltök fel magamról 70-80 pózerkedős fényképet közösségi oldalakra. Kicsit lehetnék vékonyabb, nagyobb ciciket szeretnék, a nózimmal sem vagyok teljesen kibékülve, de amúgy elég jó genetikám van. Egy nő sosem elégedett magával. Vannak nálam sokkal szebbek is, de nem érdekel. Próbálom kihozni magamból a maximumot.
2010. nov. 2. 08:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most beképzeltnek fogtok tartani, de én szépnek tartom magam. Mondjuk havonta az a bizonyos 5 nap... na azalatt nem... xD

De egyébként meg vagyok magammal elégedve, nem vagyok túl magas, szőke és kék szemű vagyok, nagyjából tartom a 90-60-90-et, miközben azt zabálok és akkor, amikor akarok! Nem sminkelem magam, mert malter nélkül is tetszem magamnak, nem festem a hajam, nem követem a trendet, hanem van egyfajta "fekete" stílusom.

2010. nov. 2. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom magam szépnek. Le kéne fogyni, de nem megy. A seggem és a combom nagy, melleim nincsenek, az arcommal se nagyon vagyok kibékülve. Meg úgy külsőleg, belsőleg se nagyon vagyok elégedett.
2010. nov. 2. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Bár barátom szépnek tart, én nem tudom mit eszik rajtam..
2010. nov. 2. 10:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2010. nov. 2. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!