Szépnek tartod magad?
Ha igen, akkor miért és miben?
Ha nem, akkor miért nem?
Nem.
Zsíros vagyok, kissé ápolatlan és büdös ha izzadok.
Rendszeresen edzek de az önmagában kevés.
Régebben kicsivel igényesebb voltam mert nem voltam dagadt. De az igényessèg egy csomó fáradtság és lemondás ami nem minden embernek éri meg. A fenének sincs kedve 2 hetente fodrászhoz/szakáll fodrászhoz járni, havonta kozmetikushoz, menő drága ruhákra költeni. Nekem éppen elég hogyha a kajára elmegy egy vagyon.
Igen.
Figyelek magamra, szép a bőröm, szép zöld a szemem, fényes a hajam, melegség, barátságosság és kedvesség sugárzik rólam.
Igen. Mázlim van az alakommal is meg az arcommal is. Meg valamennyire figyelek is magamra, a bőröm és a hajam ápolom. Nem zabálok és sokat sétálok.
Másrészt tudom hogy nem vagyok egy mai insta ideál, a szám pl nem vastag, az alakom simán vékony és feszes, de nem fittness body, nem vagyok különösebben izmos, nincs buborék fenekem. A szempillám és a szám is színtelen, így bár szép vonásaim vannak, de smink nélkül nem túl hangsúlyos az arcom. Cserébe vannak szeplőim meg vöröses fényű hajam, azt szeretem. Szemüvegem is van, azt hol szeretem, hol nem.
Összességében szépnek látom magam, de nem igazán feltűnő szépségnek, inkább olyan szomszéd lány típus vagyok. Néha szeretnék drámaibb külsőt, pl sötét hajat és hosszú, sötét pillákat. De hát ez van, nekem ez jutott. Nincs okom panaszra.
A fashion modellek 90 százaléka még ma is a klasszikus szépség, mivel ez tetszik az embereknek, ergo az olyan kampányokra fogjak felkapni a fejüket amikben nekik tetsző lányok/fiúk vannak.
Van a maradék 10(vagy még annyi sem) akik érdekesek karakteresek, lehet rájuk mondani hogy alien arcuk van.
Főleg a Balenciaga típusú különc márkák szeretik őket alkalmazni, ami nagyjából 10 százaléka szintén a piacnak.
Talán jobban teszed ha arra hallgatsz, aki 9 évet eltöltött az iparban és nem te próbálod megfejteni a divatipart miután láttál egy cikket egy alien modellről...
de a nők 90 százaléka pont ilyen irigyen állt hozzam, pedig ok meg látták is élőben hogy milyen kimagaslóan gyönyörű vagyok.
Szívesen a gyorstalpalót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!