Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad?

Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor miért és miben?

Ha nem, akkor miért nem?

ma 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Átlagosnak. Amit szépnek tarok magamban az az hogy nagy kék szemem van hosszú szempillával és ilyen világosbarna /sötét szőke hajam. Amit nem az az hogy magas a homlokom, és a testalkatom is elég átlagos, pedig sokat sportolok. Szerintem az összkép átlagos, nem csúnya, de nem egy világot megváltó szépség.
ma 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ma délután pont ezen gondolkodtam. Kissé le is hangolódtam, álltam egy sminkes boltban, belenéztem egy tükörbe és olyan csalódottságot éreztem. Nem tartom nagyon szépnek magam. Próbálom kihozni magamból a legjobbat, de nem örököltem szép vonásokat. Apám szögletes vonalait örököltem, táskás szemeket, széles állkapcsot. Nem sok nőiességet látok magamban. Kenhetek ötféle festéket, egyszerűen a csonatozat, az alapok az, ami nem szép, nem finom, nem nőies, nem elegáns. Egy kifinomult arcú nő egy melegítőben, smink nélkül is szép. Én nem. Nagyon sok szép lányt látok, babaarcúakat, idősebbeket, kortalan szépségeket. Biztosan nagyon jó érzés lehet szépnek érezni magad.
ma 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
42 éves férfi vagyok: nincs semmi szép rajtam, átlagos-, vagy annál egy fokkal rondább vagyok.
ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!