Te mennyire tartod magad szépnek?
Figyelt kérdés
10-es skálán. 1, ha olyan ronda vagy mint a beton, 10, ha gyönyörűbb vagy mindenkinél.
és nem az igazság a lényeg, hanem az, hogy te mit gondolsz.
2012. máj. 17. 22:26
4/42 anonim válasza:
Azokon a napokon, mikor rendesen kialudtam magam, boldog vagyok és nem stresszel semmi, akkor 9.
6/42 anonim válasza:
9. Szerencsére arányos, klasszikus vonásokat és alakot, valamint egészséges, dús hajat kaptam. Nem vagyok mindenkinél szebb, mert vannak, akik pont amiatt szebbek talán nálam, hogy valami extra van bennük, kreol bőr vagy magasabb arccsont, akármi. De talán nincs is olyan, hogy valaki mindenkinél szebb, hiszen a szépségnek nincs objektív mércéje.
7/42 anonim válasza:
Vannak önértékelési gondjaim, de jobb napokon szebbnek látom magam a tükörben, mint máskor - akármiyen hülyén hangzik ez egy fiútól. A betonnál viszont kategorizálni lehetne, mert van nehéz-, normál-, könnyű-, pórusbeton... :D ... Most pillanatnyilag adnék magamnak egy 3-ast, ha mondjuk olyan ruhában vagyok, amiben jól érzem magam, akkor mondjuk 4 között. Ezt a lányok visszajelzéseiből, hozzám való viszonyából vontam le. Nem vagyok az a kapós fajta, legfeljebb barátkoznak velem.
23/F
9/42 anonim válasza:
7-8 bár kitudja lehet nagyon elvagyok tévedve
mostanában nem sok dicséretet kaptam,
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!