Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok szingli nő inkább kitörli...

Sok szingli nő inkább kitörli a fiatalkori képeit facebookon, csak hogy ne látszódjon hogy pár év alatt mennyit öregedett és csúnyult?

Figyelt kérdés
Főleg ahol gyerek is van szingli anyukaként, vagy kapcsolatról kapcsolatra bukdácsol, de nem bír lehorgonyozni állandóra sehol. Sokszor láttam mennyire szépek és kívánatosak 16-18-20 éves korukban, aztán pár év alatt nagyot romlanak a korábbi önmagukhoz képest. Még mindig nem néznek ki rosszul mivel alapvetően igen jó nők lennének (de ezzel mégse tudnak valamiért megfelelően élni), viszont a régi önmagukhoz képest már csak árnyékai a valódi régi szépségüknek. Ezért sokan inkább fogják, és kitörlik a saját régi képeiket? Hogy ne vessen rájuk rossz fényt a jelen szempontjából?

okt. 14. 12:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kérek elnézést. Nekem sosem volt 500 like a képemen, 10 évvel ezelőtt sem. :D

Tekintettel arra, hogy a facebookon csak az az ismerősöm akit tényleg ismerek és csak azok tudják like-olni a képemet.

Ez ma egész pontosan 413 fő.

Régen még kevesebb volt.

Döbbenet nem?

okt. 14. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azért töröltem, mert zavart hogy lájkolgatták azokat a képeket. Na meg amikor írkáltak hogy jajj de szexi, csini 😘😍😍stb..

A 12-15 éves kori fotómra jó hogy nem veri már ki a faxxxát a mocskos pedofil. Most 29 vagyok, de azon a képen amire nyáladzik 12-15 voltam. Ha 30-50 évesen arra izgul, akkor kívánom hogy dögöljön meg. Egy utolsó pedofil.

okt. 14. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

8

Régen többen használták a Facét. FŐlerg a fiatalok. Ma már nem használják annyian, és ahogy idősödik az ember, jó esetben nem valami közösségi oldalon éli az életét, vagyis kevesebbet van fent, kevesebbet lájkol.

F

okt. 14. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Véletlen elküldtem.

A lájkok meg nem szépségre mennek, hanem szimpátiára. Most a hót imerertlenek kényszeres lájkolását felejtsük el. Annál kevés szánalmasabb van.

okt. 14. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Semmi mentséged nincs arra, hogy tini lányokra csorgasd a nyálad.
okt. 15. 01:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Én pont azért szedtem le sok régi képem mert azóta jobban nézek ki. :D

(Több a “lájk” is az újabb képeimen, ha ez a releváns mérce számodra.)

okt. 15. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Én azért töröltem őket mert a szüleim pénzén éltem gyerekként és nem lehettem önagam addig amíg nem volt saját keresetem
nov. 4. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!