Sok szingli nő inkább kitörli a fiatalkori képeit facebookon, csak hogy ne látszódjon hogy pár év alatt mennyit öregedett és csúnyult?
Én kérek elnézést. Nekem sosem volt 500 like a képemen, 10 évvel ezelőtt sem. :D
Tekintettel arra, hogy a facebookon csak az az ismerősöm akit tényleg ismerek és csak azok tudják like-olni a képemet.
Ez ma egész pontosan 413 fő.
Régen még kevesebb volt.
Döbbenet nem?
Én pl azért töröltem, mert zavart hogy lájkolgatták azokat a képeket. Na meg amikor írkáltak hogy jajj de szexi, csini 😘😍😍stb..
A 12-15 éves kori fotómra jó hogy nem veri már ki a faxxxát a mocskos pedofil. Most 29 vagyok, de azon a képen amire nyáladzik 12-15 voltam. Ha 30-50 évesen arra izgul, akkor kívánom hogy dögöljön meg. Egy utolsó pedofil.
8
Régen többen használták a Facét. FŐlerg a fiatalok. Ma már nem használják annyian, és ahogy idősödik az ember, jó esetben nem valami közösségi oldalon éli az életét, vagyis kevesebbet van fent, kevesebbet lájkol.
F
Véletlen elküldtem.
A lájkok meg nem szépségre mennek, hanem szimpátiára. Most a hót imerertlenek kényszeres lájkolását felejtsük el. Annál kevés szánalmasabb van.
Én pont azért szedtem le sok régi képem mert azóta jobban nézek ki. :D
(Több a “lájk” is az újabb képeimen, ha ez a releváns mérce számodra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!