Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkori "csúnyának látom felnőtteket" dolog ha felnőttként is megmarad annak mi az oka?
Tudjátok van ez hogy gimis, egyetemista években kb. 14-23 (talán 25) éves korig azt érzik sokan ha ránéznek 35-40+ os emberekre hogy úristen de öregek, csúnyák, egyáltalán hogy megy nekik szex meg párkapcsolat.
És idővel persze ahogy öregszünk az adott korosztályunkat látjuk majd vonzónak.
De azt mi okozza ha már valaki 40 éves és pont olyan csúnyának látja a korosztályát mint ahogy 20 évesen látta a 40 éveseket?
És neki nem "romlik" a korral a szépérzéke?
# 1
de az okot még mindig nem tudjuk
Ez egy nagyon jó téma!
Nekem egy 27 éves nő fakadt ki, hogy érti, hogy az idősebbeknek a 20-as nők kellenek, és hogy 25 felett már idősnek számítanak. Tehát magára vette.
Pedig nekem pont fordítva van, egy 35 évesnek nézem a 23-24 éves korabeli képeit, és nem tudom máshogy mondani, elképesztően közönséges, szinte rusnya volt. Most meg egy nagyon jó csaj lett. Azt nem mondom, hogy nem látszik, hogy öregedett volna, de egyáltalán nem hasonlít önmagára. És nem azért, mert lefogyott volna, nagyjából ugyanaz.
De nem csak rá értve, rengeteg nő régi képeit nézve azt látom, hogy úgy 25 felett kezdenek érni. Nyilván vannak, akik fiatalon is dögösek, na, róluk csak nem tudom elképzelni, hogyan fognak kinézni még később (volt, aki belerokkant a festékbe). Egyetemista szerelmem bár jól nézett ki régebben, inkább valamilyen szinten visszafogott volt, de egyben bevállalós, most meg egyre szexibb, de kezdi visszafogni magát (érti, aki érti).
Szóval több vetülete van: az ember 1. öregszik és szépül 2. öregszik és csúnyul 3. öregszem és tetszik 4. öregszem és nem tetszik. És akkor ezt a négyet variáld, meg váltogasd a nőid évente, és akkor kijön, hogy mindig más lesz. Jó éjt!
# 1
én is ilyen vagyok, én 45 vagyok és olyan 30-35 évesnél idősebbeket egyszerűen nem tudok vonzónak látni. Ez a 30-35 a felső határ, elvétve egy két 40 éves de az olyan 100-ból 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!