Sok szingli nő inkább kitörli a fiatalkori képeit facebookon, csak hogy ne látszódjon hogy pár év alatt mennyit öregedett és csúnyult?
Asszonyos testalkatú nőknél van ez a jelenség.
1, szégyenli hogy már nem vékony
2, be akarja csapni a “pót “ apuka jelölteket. Mert ha láthatóan jól nézett ki akkor jönnek a kérdések ! Milyen volt az apuka? Aztán csak kiderül hogy fiatalon bulizott , felelőtlenül váltogatta a partnereit. (Külsőségek alapján) szóval jó esélyel egy adonisz az apuka és megvette akkoriban a pocakos srácokat. Most meg a csel csoport a melós , pocakos félig incel réteg. Aki örülne a puninak, cserébe meg fizet a nő gyereke nevelésébe. Persze ha a fenti dolog kiderülne (hogy anno a anyuka felszín alapján választott ) akkor rögtön nem találna fizető szamarat a gyereke neveléséhez.
Én is idiótán néztem ki, most sokkal nőiesebb és csinosabb vagyok. Botrányosak voltak azok a képek.
Egyébként meg minden normális ember tudja, hogy régen mindenki máshogy nézett ki (vagy jobban, vagy rosszabbul), nem túl nagy meglepetés valakiről ilyesmit látni.
Aki felnőtt férfiként (mondjuk saccra 25 év felett) egy 16 éves lányt tart kívánatosnak, az inkább bújjon el.
Tudom, hogy a sok elmeháborodott férfitársam vszeg lepontoz, de marhára nem érdekel.
Vagy mondjuk azért van, mert régen ment nagyot a facebookozás, sokkal több lájk jött akkor egy képre, mint manapság. Most már csak a “megszületett a baba” posztokon szoktam 300+ lájkot látni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!