Mi a véleményetek rólam? Min kellene változtassak, hogy tetszek a fiúnak?
szerintem nagyon szép vagy így is:) viszont hogy több önbizalmad legyen, és még szebb legyél, ezeket adnám tanácsként:
valami jó színt keress a hajadhoz, ami illik hozzád, amiben te is jól éreznéd magad, ajánlom, hogy nézegess sztárokat, akiknek azok a színei mint, most neked, és fodrásszal festesd be, akár úgy is lehet, hogy elviszed azt a képet, ami tetszik neked, és aztán szakember tudni fogja, hogyan és mivel fesse:)
vagy dobozos festék közül is választhatsz, itt úgy tudom, hogy a képen mindig sötétebb színt mutatnak, mint maga a festék, tehát ezt figyelembe kell venni:)
a bőrödet is szépítheted különböző termékekkel, én a szalicilsavat ajánlanám, ami nem is kerül sokba, mégis nagyon sokat segít:)
nem tudom pontosan, hogy kapható-e vény nélkül, de ha megkérdezed gyógysztárban abban még nincs semmi...ha nem akkor bőrgyógyi felírja, de szerintem adják úgyis:)
ha ezt használod, és sokszor bekened vele, hamar javulhat a bőröd...és később, kevesebbszer is elég lesz használnod, persze bőrfüggő, kinek mi használ, de remélhetőleg, nálad is beválik:)
a bőrnek még nagyon fontos a hidratálás, érdemes a bőrödhöz illőt választani, és ebben sem kell a legdrágábbat megvenned, mivel azok sem jobbak szerintem...:)
és ha nagyon zsírosítaná az arcodat a krém, akkor éjszakára is jó ha bekened, és akkor pihen a bőröd is:)
jó kis frizurákat is kipróbálhatnál, vannak a youtube-n videók, amikből sokat meg tudsz tanulni, csak írd be, hogy "hairstyle tutorial", és ahogy írod kidob még sok lehetőséget:)
sminkeknél ugyanezt tudod csinálni, beírod, hogy "make up tutorial", és szintén sok sminket nézhetsz:)
ami fontos, hogy ezeket akkor gyakorold, amikor otthon vagy, és nem mész sehova, mert ha nem úgy sikerül, le tudod mosni, illetve nem árt kikérni vkinek a véleményét, hogy hogy áll...akiben megbízol:)
és ha már nagyon szépen megtudod csinálni a hajad, a sminked, és jól is áll, akkor már használhatod bárhova:)
rucikban is vidám színeket hordj, persze nem a "papagáj" kinézetre gondolok, hanem amik nem unalmasak és amiben jól érzed magad:)
szép kis fülcsit is felvehetsz, ami kiemeli az arcodat:)
és amit már írtak, tessék vidámnak lenni:)
amúgy tényleg szép vagy, szóval annyira sokat nem kell változtatnod, hogy tetszél másoknak, mert szerintem már eleve aranyos, kedves csaj vagy, persze egy kis turbózás még a legszebbeknek is jól jön:)
remélem segítettem:)
Bár nem tudom mennyire hosszú a hajad, és mennyire mered levágatni, de mutatok pár képet, ami nekem tetszik hajban.
Innen az 1. oszlopból a 4.kép, szerintem ez jól állna neked:
Innen az 1. kép:
Hát most csak ennyit találtam így hirtelen...:)
Az arcod elég pattanásos, így először is irány egy kozmetikus - és arctisztítás. Aztán kérdezd meg tőle mit ajánl a bőrödre, milyen krémet, bőrradírt, tonikot stb. Azokat szerezd be, lehet viszonylag olcsón is kapni. Aztán vagy a kozmetikussal a szemöldököd festesd be, vagy otthon szemöldökceruzával húzd ki barnával (olyasmivel mint amilyen színű a hajad), mert így sokkal karakteresebb lesz tőle az arcod, szépen kiemeli a szemeid.
Sminkről nem tudok sok mindent mondani, mert én sem sminkelem magam, viszont ha te szeretnéd, akkor hajrá :) De szerintem egy szempillaspirál meg max szemcerka bőven elég. Az alapozót se vidd túlzásba, mert ha rossz minőségűt választasz eltömíti a pórusokat, és úgy is pattanásos leszel..
Nem tudom hogy álltok anyagilag, de én saját magamból kiindulva (nem vagyok valami dúsgazdag) próbálok olcsón de ízlésesen felöltözni. Turiban, és kínaiban is találsz olcsón tök jó ruhákat, csak keresgélni kell. Esetleg drágább üzletekben is ha leárazás van, ott is kaphatsz kicsit olcsóbban jó cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!