Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam? Min...

Mi a véleményetek rólam? Min kellene változtassak, hogy tetszek a fiúnak?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 25. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem vágass vmi jo frizut..szerintem szépek a szemeid ugyhogy azt érdemes lenni kiemelni:D emellett foglalkozni az arcoddal, mert kicsit pattanásos :/ igy hirtelen ennyi
2010. okt. 25. 18:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Húzd ki a szemed,engedd ki a hajad,vegyél fel nőiesebb ruhát és a legfontosabb,hogy MoSOLYOGJ!!
2010. okt. 25. 18:40
 3/14 hot_kiss ***** válasza:
100%
Előnyös smink, egy jó frizura, kicsi bőrápolás és nőiesebb ruhák.
2010. okt. 25. 18:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha már említették a frufrut, sztem ne válaszd el ennyire oldalt a hajad, hanem egy kicsit beljebb... Így ha kiengeded, nem fogja eltakarni a szemed, és sokkal jobban fog állni!
2010. okt. 25. 18:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

nőiesebb frizura lehet hogy elég ha kiengeded nem muszáj itt vasalgatni meg besütni mindenfélére...vágathatsz tépett hajat vagy frufrut hogy változatos legyen vagy ha neked úgy tetszik

ha nem szeretnéd sminkelni magad csak minimálisan akkor elég egy szemceruza sötét színű ami kiemeli a gyönyörű kék szemed...

és a homlokodra használj pattanástalanítót...

ami az öltözködésedet illeti ami felső van rajtad az nekem tetszik,mindenkinek van egy ízlése és stílusa ahogyan öltözködik...nem tudom milyen nadrágot hordasz,de én javaslom hogy farmert hordj...:)

2010. okt. 25. 18:58
 6/14 anonim válasza:
100%

A pattanásokat nagyon nehéz kezelni... én már ezerféle krémmel, arclemosóval, szappannal, arctonikkal próbálkoztam, de eddig még egyik sem vált be.....

Csak alapozóval tudom őket eltüntetni :D

(egy időre)

Amúgy szerintem is szép a szemed!

Egy kis smink, szép ruha... stb.... De csak olyan amiben jól érzed magad!

2010. okt. 25. 18:59
 7/14 anonim válasza:

1. menj el fodrászhoz és kérdezd meg milyen haj állna jól de szerintem is jó lenne valami tépet csajos haj. És mosd annyiszor ahányszor a hajadnak szüksége van rá és én a baba sampont ajánlom amibe van balzsam. Nagyon sok ismerősömnek bejött.

2.Járj el kozmetikushoz,hogy a pattanásokat,mitesszereket kinyomja ha már nagyon sok van. Használj arctisztítót nagyon sok fajta van már 1000 ft körül vagy még kevesebb és reggel este mosd vele az arcod. Mivel fehér böröd van ezért valami világos alapozót vagy púdert ajánlok és igen a szemeidet kihúzhatnád de úgyhogy ne úgy néz ki mintha a bányából jöttél volna,kis szempilliaspirál, és valami halvány színű szájfény.

3. A ruháid mondjuk nem tudom mivel nem tudom,hogy öltözködsz. De nem muszály tucat lánynak lenned. De egy kicsit ha akarod kövesd a divatot nem kell mindenképp drágának lennie egy divatos cuccnak. Vehetnél lila, vagy föld színű ruhákat jól menne a bőrödhöz. :)

Remélem segítettem :)

2010. okt. 25. 18:59
 8/14 anonim ***** válasza:

a bőröddel menj el kozmetikushoz. a szép bőr nagyon sokat dob majd rajtad :)

szerintem használj egy kis sminket, tényleg keveset: szempillaspirált, ha gondolod szemcerkát, és egy kis labellot.

a hajadat fogd hátra teljesen vagy engedd ki.

és szerezz be pár szép kiegészítőt.:)

2010. okt. 25. 19:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
fodrász, kozmetikus, mosoly, egyenes tartás és tádámm, bomba nő leszel!!!
2010. okt. 25. 19:20
 10/14 anonim ***** válasza:
a hajszineden kene valtoztatnod talan egy kicsit sotetebb jol allna,egy kis szoli ,jo smink,es a szemoldokod tul vekony. amugy nagyon szep vagy!
2010. nov. 1. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!