179 centis férfiként érdemes magasítóbetétet vagy ilyen speciálisabb cipőt hordani ami dob rajtad 3-4 centit?
Figyelt kérdés
Sajnos ez egy ilyen kritikus méret. A legtöbb nőnél 179 centi az már törpe, 183 centi meg már ok.
Ez a jelenség igen gyakori még az alacsony nőknél is, tehát a 160 centis sőt még a 150 centis nőkre is ugyanígy igaz ez.
Ezen a ponton érdemes egy kicsit csalni férfiként az ismerkedésnél? Ha már a nők úgyis annyit csalnak a push-up melltartókkal meg ilyenekkel.
2023. okt. 10. 14:37
21/22 anonim válasza:
20/-as valaszolo vagyok, most mezem sorry, 2 méter. nem 200 métert akartam xDD
22/22 anonim válasza:
21: Szerintem jó volt a példád. Kurt nagyon jóképű még férfi szemmel is. Krist kevésbé. Az arc pedig mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!