Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki csak a saját kategóri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki csak a saját kategóriájában keresgéljen vagy érdemes egy férfinak kategóriáján felül próbálkozni, úgyhogy 280000 Ft nettó jövedelme, tehát nem gazdag?

Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 06:55
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Az a gond, hogy nagyon rá vagy kattanva erre az "ennyi nettó, meg annyi elég" dologra, és tudod az a helyzet, hogy ha nettó 500.000 vagy nettó 800.000 ft (most csak írtam valamit) jövedelmed lenne havonta, az sem lenne elég, mert akkor is szoronganál, csak épp valami máson.

Itt nem a jövedelmed lesz a fő probléma, elvégre Magyarországon vagyunk, itt nem keres az átlag ember 300.000 ft fölött, csak papíron.

Illetve de, keres, akár 500.000 ft-ot is, de az bruttó, tehát ez a havi 800.000 ft meg 1 millió az nem az átlag.

Ezt kéne már megérteni, valamint azt, hogy nem csak a gazdagoknak van párjuk, adott esetben csinos, szép párjuk. Bár tudom, hogy fölöslegesen írogatok, mert nem is érted mit akarok ezzel.

2023. okt. 6. 07:03
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Lehet barátnőd, csak ugye a vékony,instapozitiv 25 alatti igényből le kéne adni!

Szivesem 😊

2023. okt. 6. 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Igen, csak legyél jóképű. A jóképűség (összességében arc, magasság) sokkal fontosabb, mint a pénz. Csak te ezt nem tudod, mert nem vagy egyik sem. A nők a pénz helyett sokkal jobban rá tudnak kattanni a kinézetre. Az az őszinte vonzalom, nem a pénz. Én csóró jóképű vagyok, 29 éves, és 20 év körüli csinos lányokkal szoktam szexelni. Jó nem vagyok annyira csóró, de azért nem lehetne hívni se gazdagnak, se középosztálybelinek.
2023. okt. 6. 07:18
 4/6 A kérdező kommentje:

3. Úgy nézek ki sajnos mint Jákso László csak az állam nem ilyen csúnya

[link]

2023. okt. 6. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Neked csak valami igénytelen 50 es C asszony jár kérdező. Fogadd el ha nem akarsz szenvedni.
2023. okt. 6. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az infláció miatt a külföldiek "zsákszámra" viszik ki a csajokat az országból. Tehát ha nem inflációkövető a fizetésed, akkor ne is álmodj nőről.
2023. okt. 6. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!