179 centis férfiként érdemes magasítóbetétet vagy ilyen speciálisabb cipőt hordani ami dob rajtad 3-4 centit?
Sajnos ez egy ilyen kritikus méret. A legtöbb nőnél 179 centi az már törpe, 183 centi meg már ok.
Ez a jelenség igen gyakori még az alacsony nőknél is, tehát a 160 centis sőt még a 150 centis nőkre is ugyanígy igaz ez.
Ezen a ponton érdemes egy kicsit csalni férfiként az ismerkedésnél? Ha már a nők úgyis annyit csalnak a push-up melltartókkal meg ilyenekkel.
Az gáz, hogy ilyen hülyeségen töröd a fejed.
Én 168 vagyok, mégse ezen agyalok. Ismerősöm 165! Szép feleséggel, gyerekkel.
Ha abból indulok ki, hogy nekem 171 centisen nincsenek párkeresési problémáim, neked meg 179 centisen igen, ennek logikusan két oka lehet:
1. Az egésznek a magasság oka, a 171 cm vonzó, a 179 meg taszító. Ezen egy amputálóorvos tudna segíteni.
2. Lehet, hogy rohadtul nem a magasságod miatt nem találsz senkit. Ez esetben pedig némi önismeret, és személyiségfejlesztés a kulcs.
Hogy melyik ok állhat közelebb a valósághoz, annak eldöntését rádbízom.
a jo csajoknak tenyleg 190-tol szamit valaki normalis magassagunak
es akkor en mit mondjak a 173 centimmel.
14.
Te leszel a magas férfi pohártartója.
itt egy hülye példa. nézzétek ott van például a Nirvana banda, Kurt Cobain alacsonyabb Krist Novoselic pedig van 200 méter.
mégis mindenki Kurt-al jönne össze mert ő jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!