179 centis férfiként érdemes magasítóbetétet vagy ilyen speciálisabb cipőt hordani ami dob rajtad 3-4 centit?
Sajnos ez egy ilyen kritikus méret. A legtöbb nőnél 179 centi az már törpe, 183 centi meg már ok.
Ez a jelenség igen gyakori még az alacsony nőknél is, tehát a 160 centis sőt még a 150 centis nőkre is ugyanígy igaz ez.
Ezen a ponton érdemes egy kicsit csalni férfiként az ismerkedésnél? Ha már a nők úgyis annyit csalnak a push-up melltartókkal meg ilyenekkel.
2.
Na ja, az igazi férfi alapból magasra nő, magától. Akinek ilyen cipő kell, az csak egy vicc, paródiaember.
Ma nagyon elemedben vagy, Ed.
Nem, igazi férfi elfogadja, hogy nem fog 4 milliárd nőnek tetszeni. Valakinek a magassága miatt, valakinek a feje miatt, a haja, arcszőrzete, humora, világnézete... miatt.
4.
Az alacsony pedig senkinek sem, és ez így van jól.
Hát én elég sok alacsony pasit ismerek kapcsolatban. A sógorom nem lehet 172-nél magasabb. A húgom úgy keresett párt, hogy őt egy "benga állat ne dominálja le". Barátnőm cipő nélkül csak pár centivel magasabb a férjénél, az esküvőn magassarkúban majdnem fél fejjel magasabb volt.
Ki kéne néha menni a friss levegőre. A magyar pasik többsége alacsony, és kapcsolatban él.
A 179cm egyáltalán nem számít alacsonynak. A magyar férfiak ~70%-a 169cm és 183cm között van. Ennél csak 15% magasabb.
Én 176cm vagyok, de őszintén szólva soha egyetlen egyszer sem tapasztaltam a velem egy magas, vagy nálam alacsonyabb nők részéről, hogy bármi problémájuk lenne a magasságommal. Sőt többnyire a magasabb lányoknál sem ez az elsődleges szempont. Persze tény, hogy akad olyan magas lány aki nem szeretne nála alacsonyabb párt, azonban a 179cm-el a nők nagy részénél magasabb vagy.
Szóval ez inkább valami komplexus a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!