Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hölgytársak, nektek őszintén...

Hölgytársak, nektek őszintén miből telik ezekre?

Figyelt kérdés

Csak azokra a dolgokra gondolok, amiket minden nő fizetget minden hónapban. Nektek erre miből telik?

- fodrász

- hajhosszabbítás (a hajat nem számolom bele)

- műszempilla

- kozmetikus

- műköröm

- pedikűr

- szolárium

- konditerem, egyéb sportok pl. aerobic, rúdtánc, stb.

- plasztika/kozmetikus: botox, fillerek, töltések, az 'egyszeri' műtéteket pl. mellplasztika most nem számolom bele

- masszázs

Hogy lehet az, hogy minden nőnek van ezekre pénze?

Mert nyilván van, én egy csóró városban élek, és csak a lakótelepünkön van vagy 5-6 fodrász, meg ugyanannyi kozmetikus, bent a belvárosban pedig van olyan házsor, amelynek az aljában van vagy 10 fodrász, kozmetikus, barber, és az csak 1 házsor. Mivel több százezer forintról van szó havonta, amibe a ruhákat, cipőket még bele sem számoltam, tényleg nem értem, vki magyarázza el.

2023. júl. 2. 02:06
1 2 3 4
 31/39 hosszúhajú ***** válasza:
0%
én egyiket se veszem igénybe, mert a természetességet szeretem. de kérdező kérdése jogos, én nem tolnám le érte. ha megyek a belvárosba nagyon sok olyan nőt látok, akinek megcsinált frizurája van, látható műszempillája műkörme, észrevehetően kondizik és annak ellenére hogy pl tél van ( akkor ) elég jó színe, és a sminkből ítélve biztos hogy ezek mellett kozmetikushoz is jár. és a kérdésre válaszolva ezt nekem is nehéz megérteni. és ha még hozzáteszem hogy mindezt nem azért csinálják hogy a négy falat között olvassanak hanem buli szórakozás mozi.. - a shoppingolást már meg se említem - akkor meg végképp nem értem. valami jó munkát találhattak, valami olyat ami ma nagyon felkapott, fiatalos, divatos és menő. de az biztos hogy nem a sok diplomás intellektuel körökből valók..
2023. júl. 3. 01:20
 32/39 anonim ***** válasza:
85%

"észrevehetően kondizik"

Honnan tudod, hogy kondizik? Mi van, ha otthon van kézisúlyzója és azzal edz? Attól, mert valakinek sportos a külseje, azt nem feltétlen szerezte kondiban.

Saját testsúlyos edzéshez se kell kondi. 😉 Sőt futáshoz se kell.

"akinek megcsinált frizurája van"

Az internet tele van olyan videókkal, ahol megmutatják, hogy hogyan csináld meg magadnak a frizurákat. Akinek van jó kézügyessége, türelme az gyakorol, és meg csinálja magának. Ehhez nem kell fodrász.

"a sminkből ítélve biztos hogy ezek mellett kozmetikushoz is jár."

Honnan tudod, hogy oda jár? Mik az ismertető jegyei, hogy valaki kozmetikushoz jár és nem magának csinált mindent otthon?

2023. júl. 3. 05:19
 33/39 anonim ***** válasza:
80%
32, teljesen felesleges próbálkozni, ha a természetes megjelenés szektájából érkezett hozzánk kérdező és 31, akkor számukra minden mű és elítélendő... azért is írtam le a rutinomat, mert hátha így eszébe jut, hogy ja igen, mások esetleg tudnak egyedül is fésülködni, de ha nem, hát nem. akik ilyen nagyon igénytelen emberek, azok el sem tudják képzelni, hogy önerőből is lehet beszárított hajad.
2023. júl. 3. 10:06
 34/39 hosszúhajú ***** válasza:
0%

32. onnan gondolom, hogy egy agyonsminkelt téli műbarna 5 centi lilakörmözött profifodrászos hajú, hatalmas műszempillás, botoxolt arcú nő ritkán kondizik otthon egyedül, mert ott nem látja senki. nem, nem arról a frizkóról beszélek amit hosszú hajjal én is teszek netről. ha arról a tépett fazonú igazi frizuráról, amit láthatóan profik lőnek be. ami a sminket illeti ha egy tonna sminkje van és hibátlan bőre, plusz összeadva minden eddigi külsőséget, szinte kizárt, hogy a körmét hosszabbítja a haját hosszabbítja, szolizik, ja de kozmetikushoz nem jár, ezek komplex cuccok. a sok honnan tudod kérdésedre meg én is kérdezem, te honnan tudod hogy nem így van?

33. hogy eszembe jut e hogy mások esetleg egyedül is tudnak fésülküdni... mégis mit gondolsz, én a természetes, nem egyedül fésülködöm? én igénytelen ember vagyok. rettenetesen. felsorolom is sorolom miért vagyok ennyire igénytelen: rettentő hosszú hajam van, amiből nagyon könnyen vágok magamnak félévente. van egy kitűnő szemspirálom, azt használom ha kell, a bőrömet naponta itthon kezelem, a körmömet hetente levágom lereszelem, a naptól barnulok, a futást használom sportnak és a biciklizést, és túl jó melleim vannak ahhoz plasztikáztassam, a botoxra meg nincs szükségem, 47 évesen így 37 nek néznek ki. az igénytelenségemet csak durván növeli hogy mivel kényszerbeteg vagyok, régen 3 órát fürödtem, rengeteget mosok kezet, cipőspray-t használok a cipőmben így soha nincs szaga a lábamnak, pisilés után is bidét használok, évente fogorvoshoz járok, pedig közel 50 évesen semmi baja, mégis leszedetem a fogkövet, még a fülemet se vízzel mosom hanem fülspray-vel hogy még tisztább legyen, és egy szimpla evés után is fogselymezek. és jól látod azt is hogy a természetesség igénytelenség, a mű pedig igényesség, mint ahogy a válaszomból kiderül. ha ezt teszi egy olyan igénytelen nő, mint én, akkor egy igényes nő, mint te valószínűleg pont az ellentetjét. ebből kiindulva eddig egy ápolatlan büdös koszos mű nő lehetsz, hiszen te igényes vagy, azaz pont az én ellentétem.

2023. júl. 3. 12:29
 35/39 anonim ***** válasza:
16%

Van a barim, akit nagy szercsizek mert mindent megvesz nekem.

Hetente szombaton elmegyünk shoppigolni. Nagyon édi mert soha nem sajnálja a pénzt volt, hogy 800 ezer volt amit vett nekem.

Emellett azt mondta nem kell dolgonom, mert az stresszel jár, nekem pedig nem szabad stresszelni mert ártanák vele a szépségemnek. Nem édi?

De karira is nagyon bőkezű volt, mert vett nekem egy cuki szép autót.

23L

Ő 54 F

2023. júl. 3. 16:16
 36/39 hosszúhajú ***** válasza:
35. milyen rendes tőle, imádom ha valaki nem smucig!
2023. júl. 3. 16:33
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Én ezek közül csak fodrásznál jártam èletem során :)

De mióta hosszú a hajam, oda sem járok, èn is tudok vágni a vègèből.

2023. júl. 3. 17:34
 38/39 Metionin ***** válasza:
100%
Nem mindenki költ mindenre ezek közül és aki költ is, sok dolog nem kell havonta. Én évente 1-2 alkalommal vágatok hajat, magamnak festem otthon, szóval a festék ára van csak. Géllakkot csinálok magamnak otthon, ennek anno a kezdő szettje volt szerintem 20 k de azóta nem nagyon költöttem rá. 2 sportra járok, ami kb. 20 ezer havonta. Magamnak fizetem, munkabérből.
2023. júl. 3. 17:45
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Jött három válasz a kérdezőtől a több oldal során, ez nekem mindig azt sugallja, hogy a kérdés vagy kamu, vagy nem érdekli annyira a kérdezőt, mint amennyire úgy fest.

Ez nem az átlag nő, ezt az életet a felső tízezer asszonyai élik. Az, aki a lakótelep tövében lévő szolgáltatásokat veszi igénybe, nem hagy ott több százezret. Azért ők nem a Zsidró meg Hajas árkategóriában dolgoznak.

2023. júl. 19. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!