Telt hölgytársaim! Hogy hordtok szoknyát?
Sajnos velem is ez van, hiába edzek és fogyok, inkább genetika... Nekem az alakformáló alsó ruházat egy picikét segített, de igazság szerint még így is összeér néha...
pedig 162 cm vagyok és 50 kg :/ szerinted?
Szóval szívből utálom a jelenséget és nagyon megértelek! :)
Nekem is össze érnek de engem nem zavar.
Anyukám a stiftes dezodorra esküszik, azt keni az össze érő részekre. Esetleg próbáld meg a hintőport.
szia!
a hintőporos, dezodoros megoldás nem rossz, ki lehet próbálni, bár nekem nem jött be. én most olyan alakformáló shortot hordtam nyáron, mint amilyet az első válaszoló linkelt. ezt lehet helyettesíteni levágott leggingssel, biciklis nadrággal. amiről még hallottam, hogy veszel egy olyan combfixet aminek a tetején minél vastagabb csipkés rész van ilyen tapadós gumival, és levágod csak a csipkés részét. elvileg ott marad. ennek a profi változata a bandelettes, én jövőre ilyet akarok rendelni, bár elég drága de jól is néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!