Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hölgytársak, nektek őszintén...

Hölgytársak, nektek őszintén miből telik ezekre?

Figyelt kérdés

Csak azokra a dolgokra gondolok, amiket minden nő fizetget minden hónapban. Nektek erre miből telik?

- fodrász

- hajhosszabbítás (a hajat nem számolom bele)

- műszempilla

- kozmetikus

- műköröm

- pedikűr

- szolárium

- konditerem, egyéb sportok pl. aerobic, rúdtánc, stb.

- plasztika/kozmetikus: botox, fillerek, töltések, az 'egyszeri' műtéteket pl. mellplasztika most nem számolom bele

- masszázs

Hogy lehet az, hogy minden nőnek van ezekre pénze?

Mert nyilván van, én egy csóró városban élek, és csak a lakótelepünkön van vagy 5-6 fodrász, meg ugyanannyi kozmetikus, bent a belvárosban pedig van olyan házsor, amelynek az aljában van vagy 10 fodrász, kozmetikus, barber, és az csak 1 házsor. Mivel több százezer forintról van szó havonta, amibe a ruhákat, cipőket még bele sem számoltam, tényleg nem értem, vki magyarázza el.

2023. júl. 2. 02:06
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Jól szórakoztam azon, hogy egyesek a saját frusztrációikat hogy vetítik ki rám. A 17-esnek például melegen ajánlom, hogy menjen orvoshoz a paranoiájával.

Én csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy miből telik rá az embereknek. Élőben nyilván bunkóság megkérdezni, de ez egy anonim oldal.

Nekem pl. ezekre nem telne mindegyikre, pedig hű meg ha, én is dolgozom, de azért köszi, hogy leírtátok, hogy más nők is dolgoznak, mert magamtól biztosan nem jöttem volna rá. :D

2023. júl. 2. 16:21
 22/39 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig nincsenek barátnőim. És?
2023. júl. 2. 16:22
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért...
2023. júl. 2. 16:27
 24/39 anonim ***** válasza:
83%
pedig olyan intelligens és kedves embernek tűnsz, hiába írtuk le húszan, hogy nem minden nő költ az összes felsorolt tételre, te se olvasni nem tudsz, se kikukucskálni a saját beszűkült előítéleteid mögül...
2023. júl. 2. 16:29
 25/39 A kérdező kommentje:
Most ti ezt írjátok, de ez egyértelműen kamu, mert én is járok az utcán és minden nőn látom ezeket!
2023. júl. 2. 16:47
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Hogy látod minden nőn, hogy kozmetikushoz vagy fodrászhoz jár?
2023. júl. 2. 17:14
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

"minden nőn látom ezeket"

1. Csak azt vesszük észre, amit észre akarunk venni.

2. Hiába vergődsz itt, kérdező, mivel pl. még szerintem velem nem találkoztál, mert akkor láthattad volna, hogy én ezek közül egyikkel se élek. Tornázni itthon szoktam, meg hétvégente lemegyek futni, nyáron úszni, ha strandra megyünk.

Plasztika? Ember, hol élsz te? Járj márj nyitott szemmel könyörgöm, és ne csak azt vedd észre, amit akarsz!

Talán anyád az összessel él, hisz ő is beletartozik az összes nő kategóriába, nem?

Minden természetes rajtam.

De mindegy, higgy amiben csak akarsz. Ha a hülye elhatározta, hogy a tehén lila, akkor az úgy van, az ő fejében. Az már más kérdés, hogy a valóságban a tehén nem lila. Max a Milka tehén a reklámokban. 😉

2023. júl. 2. 17:40
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem költ MINDEN nő a fentiek MINDEGYIKÉRE, aki meg igen, annak nyilván telik rá és szükségét érzi ezeknek.

Megtehetném, hogy ezeket mind igénybe vegyem, de nincs mindre szükségem. Ami nálam megvan:

- fodrász havonta (hosszabb hajnál nem feltétlenül kell havonta menni), csak vágja jelenleg, festve nincs

- kozmetikus (nem megyek minden hónapban)

- pedikűr (negyedévente járok)

- műköröm (körmös vagyok, magamnak csinálom)

- konditerem helyett uszoda, bérletem van

- plasztika (életemben egyszer volt plasztikai műtétem, az sem egy látványos beavatkozás volt)

- masszázs (ez inkább a munkám miatt van, mert KELL, különben már nem tudnám a karom mozgatni)

A plasztikát leszámítva ezek nem igazán drága dolgok, könyvre többet költők egy hónapban 😀

2023. júl. 2. 18:11
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

"Minden nő"

Én ezek közül csak fodrászra, kozmetikusra és gél lakkra költök, azt sem minden hónapban. Amúgy meg, a fizetésemből...

2023. júl. 2. 18:35
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

gondolom kérdező egy ilyen természetes ember, aki a fésülködést is elítéli, teát ha normális, ápolt nőket lát az utcán, az teljesen biztosan huszonnyolc kezelés árán néz ki normálisan.

kb félévente megyek fodrászhoz, hogy a lenőtt hajtöveimet kiszőkítse, de amúgy magamnak festem, szárítom, a körmöm szintén saját, a dmben vettem a körömlakkomat meg a sminkemet is, de megfelelően felvive pont úgy néz ki mintha szalonban csinálták volna, kozmetikushoz alig járok, magamtól is szép a bőröm szerencsére, a lábamat szintén magamnak ápolom, egy régi sérülés traumája miatt nem engedem másnak megérinteni, így jártam, ehhez is kell akkor érteni.

persze a háromféle soprtom edzőit meg a masszőrömet fizetem, de messze nem attól vagyok ápolt és szép, mert minden pénzemet arra költöm. de akár arra is költhetném, most miért ne. arra költök, ami engem tesz boldoggá, nem arra, hogy durcijuci ne érezze magát rosszul. te se duzzogj, inkább fogj egy fésűt és vegyél egy szájfényt, egyből kevésbé fogod irigyelni az igényes embereket.

2023. júl. 2. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!