Kedves Hölgytársaim! Van olyan sampon, amitől nem lesz már másnap zsíros a hajam?
Figyelt kérdés
Derékig érő hajam van, és mosás után Kb. 1 napig szép... Vékony szálú, de sok. (Szőkésbarna) Heti egyszer-kétszer mosom, általában össze van fogva. Nagyon idegesítő, hogy már másnap zsírosodik. :(2015. márc. 2. 09:27
1/9 anonim válasza:
Nekem a Head&Shoulders vált be, abból is a citrusos. Elég drága, de szerintem fantasztikus. :)
Illetve most fog elfogyni a Garnier Fructis Oil Reapir 3 2in1, biztosan újraveszem, mert valami csodálatos, és az illata is nagyon jó. :)
2/9 anonim válasza:
Felejtsd el a kereskedelmi forgalomban kapható samponokat, mert sza.rt sem érnek. Menj el egy fodrászkellékeshez, vegyél professzionális terméket. 2-3szor drágább, mint amit a boltban megkapsz, de legalább hatásosak. Netről is rendelhetsz, én pl őt használom pár hete és eddig messze ez a legjobb sampon, amit kipróbáltam [link]
3/9 anonim válasza:
próbáld ki, hogy szárazon mosod meg a hajad!
(víz nélkül szárazon bekened samponnal,elég sokáig fog tartani,de hidd el megéri! kicsivel több sampont kell rátenni és nagyon óvatosan bemasszírozni sok percig.. utána a kezed vízbe mártod és úgy kezded el dörzsölni!majd megint pici víz és már habosodni fog! na ezután öblítheted csak le teljesen vízzel)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. márc. 2. 12:10
5/9 anonim válasza:
jobb, ha a 3-as válaszára nem hallgatsz, csak korpás leszel, ha száraz hajra viszed fel a sampont!! én a szódabikarbónás+ecetes sampont ajánlom, semmibe se kerül, nincs tele vegyi anyagokkal, és én nekem hetente 1x kell, h megmossam a hajam, mert nem zsírosodik. mikor samponnal mostam, hetente 2x 3x kellett mosnom. ha bővebb infó érdekel, írj privit;)
6/9 anonim válasza:
5-ös: megtennéd, hogy leírod ide a receptet? Szerintem többünket is érdekelne és nagyon hálásak volnánk érte :)
7/9 anonim válasza:
nekem a szódabikarbónás-ecetes hajmosás sem tett jót. ugyanolyan hamar zsírosodott, pedig próbálkoztam vele eleget, ellenben összeállt a hajam, alig tudtam kifésülni és tök matt lett...
8/9 anonim válasza:
Itt a link a szódabikarbónáról:) érdemes kipróbálni;) és én még hozzá tenném, hogy nem azonnal válik be, a hajnak hozzá kell szoknia. Az én hajam 2-3 hét alatt megszokta:) [link]
9/9 anonim válasza:
Keune az egyik legjobb márka hajápolásban, fodrászkellékesben kapható. Tényleg hatásos, ellenben a drogériás samponokkal, amikre felesleges költeni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!