Mitől zsírosodhat a hajam? Este megmosom a hajamat és másnap reggel már zsíros a hajam. Milyen patikai vagy házi jellegű készítményeket tudtok hajzsírosodás ellen? A hajzsírosodás elleni sima sampon az nem jó.
Figyelt kérdés
Mondjuk a homlokom is elég zsíros szokott lenni, pl. fürdés után pár órával már zsíros. Viszont első sorba most a hajzsírosodás ellen kellene valami készítmény, hátha elmúlik és nem a T vonal miatt lenne.2012. márc. 30. 21:35
1/8 anonim válasza:
Nevetségesen fog hangzani, de a túlzott zsírosodást a gyakori hajmosás okozza. Ha Te nem akarod, hogy rögtön zsírosodjon, ki kéne hagynod jó pár napot. Amíg erre nincs esélyed, inkább aznap reggel mosd meg, nekem sehogy máshogy nem sikerült!
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy vmilyen hormonális probléma.
3/8 anonim válasza:
Minél sűrűbben mosod,annál zsírosabb lesz. Ha csak kéthetente mosod,akkor nem fog zsírosodni. Addig használj száraz sampont.
4/8 anonim válasza:
Én is sokat szenvedtem már a zsíros hajtól, egy héten 2x kellet mosnom. Azt nem tehettem meg, hogy ritkábban mosom, akkor még az utcára sem mentem volna ki, annyira undorító volt a hajam. De több hónapig használtam a Naturland kénes samponját, ami rengeteget segített.
5/8 anonim válasza:
az uttóbbi válasz az nekem is hasznos én is 2x mosok hjat 1 héten és kipróbálom az a hajsampont is. És mennyi ideig tartot míg abbahagyta a zsirosodást?
6/8 anonim válasza:
Én kénes samponnal mostam , amit a patikából vettem , korpás hajra. Nekem attól zsírosodott meg , 2 hónapja hetente minim. 2x hajat kell mosnom.
7/8 anonim válasza:
én 3 hónapja nem mosok, csak melegvízzel hajat, és nincs semmi baja, nem korpás, nem zsíros, éppen jó
8/8 anonim válasza:
Az is jó lehet, ha veszel egy új párnát (vagy, ha műszálas és mosható: kimosod minden héten) és gyakran cserélsz rajta párnahuzatot! Sapkától is koszolódhat az ember haja. Ezeket mind gyakran mosd. (Ha gyakran mosod, akkor ne haragudj a válaszomért. Csak néha a legegyszerűbb dolgok nem jutnak az ember eszébe.) Ja, és a legfontosabb: első adandó alkalommal menj el egy jó homeopátiás orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!