Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hölgytársak, nektek őszintén...

Hölgytársak, nektek őszintén miből telik ezekre?

Figyelt kérdés

Csak azokra a dolgokra gondolok, amiket minden nő fizetget minden hónapban. Nektek erre miből telik?

- fodrász

- hajhosszabbítás (a hajat nem számolom bele)

- műszempilla

- kozmetikus

- műköröm

- pedikűr

- szolárium

- konditerem, egyéb sportok pl. aerobic, rúdtánc, stb.

- plasztika/kozmetikus: botox, fillerek, töltések, az 'egyszeri' műtéteket pl. mellplasztika most nem számolom bele

- masszázs

Hogy lehet az, hogy minden nőnek van ezekre pénze?

Mert nyilván van, én egy csóró városban élek, és csak a lakótelepünkön van vagy 5-6 fodrász, meg ugyanannyi kozmetikus, bent a belvárosban pedig van olyan házsor, amelynek az aljában van vagy 10 fodrász, kozmetikus, barber, és az csak 1 házsor. Mivel több százezer forintról van szó havonta, amibe a ruhákat, cipőket még bele sem számoltam, tényleg nem értem, vki magyarázza el.

2023. júl. 2. 02:06
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
89%
Dolgoznak. De csak tipp.
2023. júl. 2. 03:52
 2/39 anonim ***** válasza:
48%
Ha dolgoznának alapból nem lenne idejük ennyi mindenre.
2023. júl. 2. 04:13
 3/39 anonim ***** válasza:
95%

"amiket minden nő fizetget minden hónapban."

Tévedsz. Nem minden nő él ezekkel. Pl. én sem és a környezetemben dolgozó nők is csak maximum fodrászhoz járnak.

Ennyit a kérdés valóságtartamáról, hogy "minden nő"..

Kamu az egész.

2023. júl. 2. 05:34
 4/39 anonim ***** válasza:
18%
A pénzes hapsijuk motiválja őket erre az egész badarságra, ők meg nyilván valóan élvezik.
2023. júl. 2. 06:07
 5/39 anonim ***** válasza:
92%

Az én párom egyedúl műkörmöshöz jár, és kondi terembe.

Ketten bőven keresünk annyit, hogy mindenhova eljárhatna ahová csak akar, de mégsem teszi.

Tudod miért? Nem nem másnak akar megfelelni, csak magának és nekem.

Mégis egy roppant vonzó nő, sokan fordulnak utána.

Mindenkinek más az értékrendje, és aki eljár ilyen helyekre, nyílván van rá tehetsége.

Most, hogy a pasija fizeti szerintem mindegy.

2023. júl. 2. 06:55
 6/39 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg vannak ilyenek, amiket leírtál, de ez szerintem csak egy szűk réteg. Én fodrászhoz járok 3 hetenként (festés-vágás), heti kétszer tornázni, nálunk ez ingyenes. Kozmetikushoz fiatalabb koromban jártam ugyan, de nem ért semmit. A műszempilla, műköröm nem tetszik, szoláriumba jártam korábban, de nem az igazi. Plasztikai műtét kizárt, masszázst utálom.
2023. júl. 2. 07:02
 7/39 anonim ***** válasza:
93%

Több lehetőség van:

1. Ő keres ilyen jól

2. A párja keres ilyen jól

3. Igazából ezek közül max 2-3 helyre jár, csak nem tudod (lehet, hogy magának vág/fest hajat, magának csinál géllakkot, otthon edz vagy futni jár nem kondiba)

4. Ő is hasonló helyen dolgozik (körmösök, fodrászok, pillások között gyakori, főleg ha egy szalonban dolgoznak, hogy egymásnak megcsinálják ingyen vagy anyagárban ezeket)

2023. júl. 2. 07:36
 8/39 anonim ***** válasza:
97%

Az téged miért zavar, hogy másnak ezekre miből/hogyan van pénze?

Lehet más ezekre mind költ. Én meg nem, mert fontosabb számomra hogy ebből az összegből tankoljak hó végén. Vagy ezekre mind költ + van autója, de egy Balatoni nyaralást sem engedhet meg magának. Vagy ezekre mind költ, de nem vesz könyvet, nem jár színházba, nem jár moziba, nem megy koncertre.

Mindenkinek saját szíve joga hogyan osztja be a pénzét. Ha neked nincs mit beosztani nagyon sajnálom, de ezért nem kell ilyen lenézőnek, frusztráltnak vagy irigykedőnek lenni.

2023. júl. 2. 08:28
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

En pl dolgozok. Meg van szép kártyám is. Elsősorban a szép kártyás pénzem költöm ezekre.

Én amúgy nem megyek minden hónapban.

Egyébként mikor rosszul kerestem én se költöttem ezekre max csak fodrászra, de most is ha úgy van akkor simán megoldom itthon magamnak.

A többiről nem nyilatkozook, mert nem érdekel. A szoláriumra költött pénzből meg vegyél inkább fényvédőt. Legalább nem leszel borrakos.

A hajhosszabbítás is felesleges, ha megnoveszted a hajad(feltéve, ha megtudod).

A plasztika meg olyan, hogy osszesporoljak rá a pénzt vagy hitelt vesznek fel.

2023. júl. 2. 08:43
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországról beszélünk? Mert itt a felső 10%-ot leszámítva aligha járkálnak az emberek minden hónapban masszíroztatni meg szépészeti beavatkozásokat végezni.

Az ismerőseim 90%-a pedig maximum a hajvágást nem magának csinálja a hajat érintő munkálatokból, a körmöt és a szempillát magának csinálja, a bőrápolást is otthon végzi mindenestől. Szoláriumba, masszíroztatni és sebészhez meg egyáltalán nem járnak.

2023. júl. 2. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!