Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ha egy hónapban...

Normális ha egy hónapban elmegy erre ennyi pénz? 100.000 forint?

Figyelt kérdés

-műkörmös

-pillás

-pipere cuccok (ezt csak pótlom, ami fogy)

-smink (szintén pótlom, néha veszem)

-ruhák (na igen, itt nem szabok határt, de nagyon hamar ráunok a ruháimra)

2023. márc. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Az értelmiségi nők meg a köröm? Hát a szolid még szép is, a mintás nem tetszik. Én a dohányboltos megjegyzésen akadtam fenn. Előző vagyok.
2023. márc. 8. 07:40
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes átgondolni, hogy mire mennyit költesz, minek van/nincs értelme, minek van olcsóbb alternatívája, illetve főleg azt, hogy milyen módon és hol tudsz többet keresni. Míg lefaragni csak egy határig tudsz, többet keresni akár a végtelenségig is lehet. Persze nem árt érteni hozzá néhány dologhoz. Például a pénzügyekhez:

[link]

2023. márc. 9. 16:47
 53/53 anonim ***** válasza:
Tőlem is kb ugyanennyi megy el és ugyanezekre minden hónapban. Én id a szüleimmel élek és semmire sem kell költsek, úgy nyugodt szívvel veszem meg magamnak amire épp szükségem van. Múltkor pont anyukámékkal számoltuk, hogy mennyit költök ilyenekre és 80-100 jött ki. Szerintük sem sok, főleg hogy mostmár minden drágább. Amíg nem volt saját fizetésem természetesen nem költöttem ennyit a szüleim fizetéséből. De amióta van, megveszem magamnak ami éppen kell vagy megtetszik miért ne, megdolgoztam érte
2023. márc. 9. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!