Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ha egy hónapban...

Normális ha egy hónapban elmegy erre ennyi pénz? 100.000 forint?

Figyelt kérdés

-műkörmös

-pillás

-pipere cuccok (ezt csak pótlom, ami fogy)

-smink (szintén pótlom, néha veszem)

-ruhák (na igen, itt nem szabok határt, de nagyon hamar ráunok a ruháimra)

2023. márc. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Hol kapsz annyiért? Mucsaröcsögén?

Megyeszékhelyen élek, itt egy 2 szobás panel 30-40 körül mozog. De én gyerekeket is szeretnék és nem egy lyukba akarom majd őket nyomorítani, így 3-4 szobás lakás/családi ház a terv.

2023. márc. 7. 06:57
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Fodrász nekem is havonta 15ezer, másra nem nagyon költök. Vegyél normális ruhákat, azok nem mennek tönkre. Sok a 100ezer, én simán hordom a tavalyi ruháimat.
2023. márc. 7. 07:42
 33/53 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ha ekkora nagy igényeid vannak, akkor miért nem takarékoskodsz már most? Jaj, mert akkor nem tudsz műnőnek kinézni? Nem vagy gazdag, hogy mindent akarj. Mi a fontosabb? Ha neked a külsőd, ám legyen, aztán meg 70 évesen is majd nyögöd a hitelt. A te döntésed.
2023. márc. 7. 09:21
 34/53 A kérdező kommentje:

Szóval, szerinted a szolid, 1D műszempilla és az erősített gél lakk műnőség.

Ezt általában a Trampli Terik mondják.

2023. márc. 7. 17:04
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a típus aki parízeres kenyeren él meg a kikből veszi még a szőnyeget is, aztán megy a media marktba hitelre megvenni az iphone 14-et😂
2023. márc. 7. 17:30
 36/53 A kérdező kommentje:
Minőségi kaján élek és iphone XR-em van és marad is, mert imádom, de kösz:)))
2023. márc. 7. 17:33
 37/53 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, minek a műszempilla és a géllak? Attól nem leszel se több, se szebb, hogy ezeket használod, csupán látszik, hogy önbizalomhiányban szenvedsz, és ezektől várod a csodát.

Miért nem szereted magad ezek nélkül?

"Ezt általában a Trampli Terik mondják."

Nem baj, majd kinövöd remélem az ilyen gyerekes dolgokat, hozzászólásokat.

Majd ha nem anyádék teszik eléd a kaját, meg te látod el teljesen önállóan a háztartást és önmagad, akkor szólalj meg, addig érdemben nem vagy egyenrangú velünk.

2023. márc. 7. 17:56
 38/53 A kérdező kommentje:

Szóval, szerinted mindenki, aki egy kicsit szebben akar kinézni, vagy tetszeni magának, esetleg önkifejezni, az önbizalomhiányos. Szeretem a műszempillát, mert szebb lesz tőle a tekintetem. Nélküle is simán kimegyek az utcára, de miért ne emeljem ki azt, ami szép?

Szép, kék, mandulavágású szemeim vannak. Smink nélkül is szépek, de sminkkel és pillával méginkább azok.

A köröm meg csak tetszik és kész. Szeretem a színeket. Ha itthon festem, az ronda.

Teljes mértékben elfogadom magamat ezek nélkül is, de miért ne dobhatnám fel a külsőmet, ha úgy méginkább tetszek magamnak?

2023. márc. 7. 18:08
 39/53 A kérdező kommentje:

Köröm alatt ne a neonzöld, 3 centis, igénytelen, dohányboltos eladó által viselt karmok jussanak eszedbe. Teljesen természetes, rövid, nude, vagy vörös körmeim vannak.

A műszempillám sem az a legyező fajta. Ezek igényes dolgok.

2023. márc. 7. 18:11
 40/53 anonim ***** válasza:
83%
Mi bajod a dohányboltos előadókkal? Nem kicsit vagy sznob. A műszempilla meg proli.
2023. márc. 7. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!