Normális ha egy hónapban elmegy erre ennyi pénz? 100.000 forint?
-műkörmös
-pillás
-pipere cuccok (ezt csak pótlom, ami fogy)
-smink (szintén pótlom, néha veszem)
-ruhák (na igen, itt nem szabok határt, de nagyon hamar ráunok a ruháimra)
Hol kapsz annyiért? Mucsaröcsögén?
Megyeszékhelyen élek, itt egy 2 szobás panel 30-40 körül mozog. De én gyerekeket is szeretnék és nem egy lyukba akarom majd őket nyomorítani, így 3-4 szobás lakás/családi ház a terv.
Szóval, szerinted a szolid, 1D műszempilla és az erősített gél lakk műnőség.
Ezt általában a Trampli Terik mondják.
Kérdező, minek a műszempilla és a géllak? Attól nem leszel se több, se szebb, hogy ezeket használod, csupán látszik, hogy önbizalomhiányban szenvedsz, és ezektől várod a csodát.
Miért nem szereted magad ezek nélkül?
"Ezt általában a Trampli Terik mondják."
Nem baj, majd kinövöd remélem az ilyen gyerekes dolgokat, hozzászólásokat.
Majd ha nem anyádék teszik eléd a kaját, meg te látod el teljesen önállóan a háztartást és önmagad, akkor szólalj meg, addig érdemben nem vagy egyenrangú velünk.
Szóval, szerinted mindenki, aki egy kicsit szebben akar kinézni, vagy tetszeni magának, esetleg önkifejezni, az önbizalomhiányos. Szeretem a műszempillát, mert szebb lesz tőle a tekintetem. Nélküle is simán kimegyek az utcára, de miért ne emeljem ki azt, ami szép?
Szép, kék, mandulavágású szemeim vannak. Smink nélkül is szépek, de sminkkel és pillával méginkább azok.
A köröm meg csak tetszik és kész. Szeretem a színeket. Ha itthon festem, az ronda.
Teljes mértékben elfogadom magamat ezek nélkül is, de miért ne dobhatnám fel a külsőmet, ha úgy méginkább tetszek magamnak?
Köröm alatt ne a neonzöld, 3 centis, igénytelen, dohányboltos eladó által viselt karmok jussanak eszedbe. Teljesen természetes, rövid, nude, vagy vörös körmeim vannak.
A műszempillám sem az a legyező fajta. Ezek igényes dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!