Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ha egy hónapban...

Normális ha egy hónapban elmegy erre ennyi pénz? 100.000 forint?

Figyelt kérdés

-műkörmös

-pillás

-pipere cuccok (ezt csak pótlom, ami fogy)

-smink (szintén pótlom, néha veszem)

-ruhák (na igen, itt nem szabok határt, de nagyon hamar ráunok a ruháimra)

2023. márc. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés? Neked jó így, ez a lényeg.

Persze hogy többet spórolsz, mert semmire nem kell költened. Mások nem költenek ennyit arra hogy jól nézzenek ki, max a jómódú, gazdag emberek, de ők nem is a szüleikkel tervezik leélni az életüket.

2023. márc. 6. 14:53
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

"Azért, mert nem keresek jól én is szeretnék úgy élni, mint mások."

Anyádék nem tanították meg, hogy csak addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér?

Mi lenne, ha ezt a sok fölösleges kiadást mind félre tennéd, hogy majd lakást tudj venni?

Vagy te a lakhatást hogyan képzeled? Nem maradhatsz örökké a szülői házban.

De ez a kérdés szerintem csak egy provokáció egy elkényeztetett kislánytól.

2023. márc. 6. 15:13
 13/53 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a szüleimmel tervezem. Van párom, lakásra gyűjtünk. Havi 3 körül összerakunk havonta. Fiatalok vagyunk még, van időnk. Aki albérletben él, az meg majd sopánkodik, hogy nem gyűlik össze.
2023. márc. 6. 15:14
 14/53 A kérdező kommentje:
Szóval havi 300 ezret ketten. Az évente 3600 ezer. 22 vagyok, a párom 24. Ha 30 éves korunkra lesz házunk, bőven elégedett leszek.
2023. márc. 6. 15:15
 15/53 A kérdező kommentje:
Na, hüle vagyok! Évi 3,6 millió.
2023. márc. 6. 15:16
 16/53 A kérdező kommentje:

Igazából azért kérdeztem, hogy normális-e, mert szükségesnek érzem. Harisnyát napi szinten vehetek szinte, mert szakad, mint a szar (munkába kötelező), van külön munkaruhám, itthoni, meg kimenős a párommal, barátokkal. Arról nembeszélve, hogy a noname kínai pólók is már több ezer forintok. Hát ha valami jobbat akarok, vagy esetleg kabát kell... vagy cipő.

Köröm, szempilla, igaz, nem létszükséglet, de a töredezett lakk ronda, nincs idegzetem naponta lakkozni, a műszempilla... na jó, az tényleg luxus.

Pipere meg kell, mert vigyázok a bőrömre.

2023. márc. 6. 15:20
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem minket kell győzködni. A te életed, a te pénzed. De hidd el, más is vigyáz a bőrére, aztán mégsem költ ennyit. Mióta vannak olcsón profi termékek, azóta bőven kevésből is ki lehet hozni. A körömnél pl vicces, hogy fel sem merül az egészséges, természetes ami mondjuk 0 Ft.

De amúgy szerintem is a ruhákra költhetsz aránytalanul sokat. Mert körme-pillája az átlag Tesco pénztárosnak is van, szóval az csak nem lehet olyan drága. Kizárárásos alapon marad a ruha ami így megdobhatja.

Arra gondolj, hogy ha egyedül maradnál akkor is össze kéne majd dobni egy lakásra valót. Vagy ne, és lesz ami lesz.

2023. márc. 6. 15:27
 18/53 A kérdező kommentje:

Igen, csak az a baj, hogy valóban nem veszek sokat. És én sem tudom hová röppen el a pénz. Most leírom, miket vettem a hónapban ruhaneműket:

-5db bugyicsomag h&m -6000 körül (ez kellett)

-2 tavaszi nadrág, about you -18.000 körül volt a kettő, akciósan -szintén kellett, szezonválatás

-1 tavaszi dzseki, mert a tavalyinak foszlik a nyaka- 16.000 -ez ugye megint kellett.

-akartam egy kis frissítést, vettem 3 felsőt, kb 15-20 körül lehetett ott is a végösszeg.

-ez volt csak a ruha.

2023. márc. 6. 15:32
 19/53 anonim ***** válasza:
87%

Vannak opciók amikkel meg lehet fogni a kiadásokat.

Csináld magadnak a körmöd. Nekem anno a körmös cuccom volt megvéve 10 ezer lámpával meg lakkokkal együtt. 10 ezerből meg 5-6 alkalomra megvolt a körmöm. Igaz, én a lakkot Ebayről rendeltem. De egy lakk 700-800 Ft volt, de ha itthon akartam volna megvenni ugyanazt a márkát lett volna 3.500/db.

Ruhára szintén megoldás a használt, de jó állapotú ruha vásárlás. Nekem a kedvenc pulóverem újjonnan 12 ezer lett volna, de "használtan" megvettem 3 ezerért. Évek óta nyúzom, semmi baja.

Vagy ha mindenképp költeni akarsz vegyél minőségit. Ha veszel tavaszi dzsekit ne 2 évre költs 16 ezret, hanem inkább szánd rá a pénzt és vegyél drágán minőségit. Pl. NorthFace márkát. Anyukámnak már 10+ éve van olyan kabátja, egy cérna nem mozdult ki a helyéről. Nézegettem az oldalt, már 40 ezertől is vannak jók. De a Decathlon sem árul rossz termékeket.

Smink meg nem hiszem, hogy olyan sokat fogy. Ha igen akkor valamit rosszul csinálsz. Nem kenünk fel 20 réteg szempilla spirált, ha normális márkát használsz 2 rétegnek is van hatása. Palettából pigmentáltat válassz, nem kell annyi terméket felvinni az ecsetre.

2023. márc. 6. 15:46
 20/53 A kérdező kommentje:

Igen, a smink az nem fogy úgy, azt csak odaírtam. :) meg nem sminkelek sokat. Csak az alapozó, korrektor, pirosító, spirál, szemöldökpor a fogyótermék, de azok sokáig bírják.

A használtruha tök jó, de nálunk pl egy árva használtruha bolt sincs, ahol lehetne kapni valami. (Zala megyei kisváros)

Neten nézegetek csoportokban lányoktól, de ők is több ezerért akarnak túladni rajta. :/

2023. márc. 6. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!