Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ha egy hónapban...

Normális ha egy hónapban elmegy erre ennyi pénz? 100.000 forint?

Figyelt kérdés

-műkörmös

-pillás

-pipere cuccok (ezt csak pótlom, ami fogy)

-smink (szintén pótlom, néha veszem)

-ruhák (na igen, itt nem szabok határt, de nagyon hamar ráunok a ruháimra)

2023. márc. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a normális. Ha neked ez, akkor normális.
2023. márc. 6. 11:20
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod fedezni, okés.
2023. márc. 6. 12:03
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha van miből akkor csináld. De ha hó végén kifli csücsköt rágcsálsz lehet vissza kéne ezeket fogni. Ennek egyedül a te értékrended és pénztárcád szab határt.
2023. márc. 6. 12:04
 4/53 anonim ***** válasza:
22%
Nem normális...
2023. márc. 6. 12:25
 5/53 anonim ***** válasza:
100%

Akinek futja rá, az sokkal többet is költhet, mert látom beleszámolod a ruhát is.Még az olcsó, közepes árú ruha is iszonyatosan drága lett, a márkás ruhákról nem is beszélve.

Pipere cuccok közé is sok mindent bele lehet számolni.Tampon, betét, sminklemosó korong, fültisztító pálcika, fogkrém, szájvíz, stb.

Így nem sok.

Én csak fodrászra, kozmetikusra költök havi szinten, meg ugye ha kell pótlom a krémeket.

Vidéken 7800-8000Ft havonta egy sima tőfestés, kozmetikusnál 15-25000Ft-ot fizetek havonta, attól függ épp miket csináltatok.

Én sminkelni nem igazán szoktam, így erre sem kell költenem havonta.

2023. márc. 6. 12:34
 6/53 Metionin ***** válasza:
100%
Kinek mi. Én el nem tudom képzelni, hogy csak ilyesmire ennyit költsek, pedig sminkelek is és a hajam is színes, amit azért nem olcsó rendben tartani. A ruha viszi el itt a nagy részét szerintem, ha telik rá akkor végülis oké, nekem csak azért fura kicsit, mert ragaszkodom a ruháimhoz és nem szívesen cserélem le. Feleslegesnek tartom folyamatosan cserélni ha még jó állapotúak. Te mit csinálsz a sok felhalmozott ruhával, amit meguntál?
2023. márc. 6. 14:01
 7/53 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem, de nem is nekem kell fizetnem. Ha neked ez örömet okoz és megteheted, akkor igazából senkinek semmi köze hozzá.
2023. márc. 6. 14:38
 8/53 A kérdező kommentje:

Megtehetem, de csak még mert otthon élek. Nem kell albit fizetnem. A rezsibe, igaz, belefizetek, de így marad 100-150 ezer forintom, amit félre is tudok tenni.

Pedig nem keresek sokat, 290.000 forintot.

2023. márc. 6. 14:44
 9/53 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor így bazi sok, hogy a fizudnak több mint a harmadát elszórod ilyen baromságokra.
2023. márc. 6. 14:47
 10/53 A kérdező kommentje:

De bakker. Azért, mert nem keresek jól én is szeretnék úgy élni, mint mások. Nem én tehetek róla, hogy állambácsi nem rendezi a helyzeteket.

Amúgy még így is többet spórolok, mint sok ismerősöm, aki félmillát visz haza. 😀

2023. márc. 6. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!