Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ha egy hónapban...

Normális ha egy hónapban elmegy erre ennyi pénz? 100.000 forint?

Figyelt kérdés

-műkörmös

-pillás

-pipere cuccok (ezt csak pótlom, ami fogy)

-smink (szintén pótlom, néha veszem)

-ruhák (na igen, itt nem szabok határt, de nagyon hamar ráunok a ruháimra)

2023. márc. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Mint emberekkel, semmi bajom sincs velük. Szimplán rajtuk szoktam ilyen förmedvényeket látni.

Oké. Szerinted proli. Szerintem meg a csupasz köröm az. Nem nőies, bárhogy is van formázva, növesztve.

2023. márc. 7. 18:51
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, vigyázz, hogy mit írsz. Szóval te az ilyen mű dolgokkal fejezed ki saját magad? Miért nem mondjuk azzal, hogy heti szinten futsz 10 km-t vagy lemész úszni heti 2-szer, vagy elmész kondizni? Miért nem ilyenekre költöd a pénzed?

"Szerintem meg a csupasz köröm az. Nem nőies, bárhogy is van formázva, növesztve."

A nagymamád és az anyukád is jár körmöshöz? Ha nem, akkor őket is prolinak nevezed, és nem tartod őket nőiesnek, csak mert nem járnak olyan helyre ahova te?

Nem baj, fiatal vagy még. Szerintem az itt válaszolók mind idősebbek mint te. Most léptél ki az iskolapadból, felvettek az első munkahelyre, megkaptad az első pár fizetésedet, és most az hiszed, hogy tiéd a világ. Pedig még nem, mert otthon élsz, a szüleid teszik eléd az ételt, nem vagy önellátó, nem vezetsz háztartást, nem fizetsz számlákat, és nem gondolkodsz érett felnőtt ember módjára.

Remélem egyszer megérsz, és felnőttként fogsz gondolkodni és viselkedni, hisz már elméletben az vagy, csak még gyakorlatban nem.

Szép vagy te ezek nélkül a műdolgok nélkül is. Hidd el. Értelmesebb dolgokra is költhetnéd a pénzed. De ha te ezen az értelmi szinten vagy, ám legyen.

2023. márc. 7. 19:47
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

A sima köröm nem proli. Ha megnézed, a legtöbb értelmiségi nőnek nincs gél lakkja. Legalábbis nálunk az egyetemen egy profnak sem volt, orvosoknak sincs. Ellenben mint te is észrevetted, az pl eladóknak általában van.

Egy szép formájú saját körömnél nőiesebb szerintem nincs.

2023. márc. 7. 19:59
 44/53 A kérdező kommentje:

“Kérdező, vigyázz, hogy mit írsz. Szóval te az ilyen mű dolgokkal fejezed ki saját magad? Miért nem mondjuk azzal, hogy heti szinten futsz 10 km-t vagy lemész úszni heti 2-szer, vagy elmész kondizni? Miért nem ilyenekre költöd a pénzed?”

A kettő miért zárja ki egymást? Egyébként heti 2x trambulinos edzésre járok és ha van kedvem, itthon is berakok egy Rubint Réka tornát(persze csak némítva, mert nem bírom hallgatni azt a nőszemélyt😂)

“ A nagymamád és az anyukád is jár körmöshöz? Ha nem, akkor őket is prolinak nevezed, és nem tartod őket nőiesnek, csak mert nem járnak olyan helyre ahova te?”

A nagymamáim már sajnos nem élnek, de anyukám jár körmöshöz. Szintén szolid, korának megfelelő körmöket csináltat.

“ De ha te ezen az értelmi szinten vagy, ám legyen.”

Gyakori jelenség, de sosem értettem, amikor a külsőt és az értelmi szintet egy kalap alá veszik. Tehát, az nem lehet értelmes, aki ilyenekre költ. A kettő együtt lehetetlen. Aha. Értem.

2023. márc. 7. 20:00
 45/53 A kérdező kommentje:

Az orvosoknak természetes, hogy nincs gél lakkjuk, mert naponta 10x fertőtlenítik a kezüket. Lehet, hogy fennmaradna, de nem vagyok benne biztos. Hosszú körmüknek sem szabadna lenni, mert alámehetnek a baktériumok.

Irodai, értelmiségi munkát végzek. Itt szinte minden nőnek van körme. Akár mű, akár gél.

2023. márc. 7. 20:01
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

" Tehát, az nem lehet értelmes, aki ilyenekre költ."

Majd, ja lesz saját lakásod, vezetsz önállóan háztartást, na, akkor már költhetsz ilyenekre, ha még mindig akarod. De addig mi szükséges van, míg nem ez az életed legfontosabbja? Költözz el otthonról, és majd akkor legyen nagy a szád.

Egyébként pedig akkor ezek szerint az alma nem esett messze a fájától. Amilyen az anyja, olyan a lánya is.

Egyébként pedig azért se vagy valami értelmes, mert képes vagy leprolizni és nőietelnennek nevezni azt, aki nem jár körmöshöz, és naturban meghagyja a körmét.

Attól mert irodista vagy, még nem feltétlen vagy okos is. A megnyilvanulásaid és a hozzáállásod az élethez pont nem az érettséget tükrözik.

2023. márc. 7. 20:09
 47/53 A kérdező kommentje:

“Egyébként pedig azért se vagy valami értelmes, mert képes vagy leprolizni és nőietelnennek nevezni azt, aki nem jár körmöshöz, és naturban meghagyja a körmét.”

Bagoly mondja verébnek. Ki is prolizta le a műszempillát?

2023. márc. 7. 20:19
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Látod, még két válaszolót se tudsz megkülönböztetni. Az egy másik válaszoló volt, nem én.

2023. márc. 7. 20:21
 49/53 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha mindenki eltakarja a nicknevét, nehéz is. :)

Mellesleg, neki is jogosan szólt. Ő kezdte, hogy az értelmiségi nők nem hordanak körmöt.

Én 2022 júniusban diplomáztam. A szaktársaim igen nagy része körmöshöz járt. Fogalmam sincs, hogy a válaszoló mikor végzett, de manapság szinte az a ritka, ha nem látsz valakin körmöt.

2023. márc. 7. 20:25
 50/53 anonim ***** válasza:

Hát pont ez az, hogy mindenkinek műkörme van, nekem pont azért nem kell. Amikor divat lett a vörös haj és mindenkinek olyan volt, visszafestettem barnára.

Én vagyok az, akinek nem tetszik a műszempilla eleve, olyan tőle az ember, mint egy pislogós baba.

A kérdező a fizetése harmadát költi a kinézetére, ez vajon mennyire felszínes dolog? Én nem költök ennyit magamra, egyszerűen lélektani határ felett van. Inkább minőségi ruhát, cipőt veszek, ami nem megy tönkre.

2023. márc. 8. 07:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!