Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl fiatal vagyok a botoxhoz?

Túl fiatal vagyok a botoxhoz?

Figyelt kérdés
2 hete lettem 18 éves, szerintem nagyon ráncos az arcom. Korai a botox?

2022. dec. 17. 15:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt bármit írnál rá, hagyd rá, 100% hogy trollkodik.

Ennyire alap bőrápolási hibába senki nem lehet ennyire tájékozatlan, már a hámlasztásos szövege is trollkodás volt, konkrétan reszeli az arcát.

2023. jan. 5. 02:04
 22/33 A kérdező kommentje:
Igen, persze... nagyon sozatkoztató egy noname oldalon baromságokat olvasni.
2023. jan. 5. 15:39
 23/33 anonim ***** válasza:

Nézd, senki nem kérte, hogy ide gyere tanácsért, magadtól jöttél ide a noname oldalra.

Tehát ezt magadnak köszönheted.

Ahogy sajnos a bőröd állapotát is magadnak köszönheted, sajnálom.

Erről még így nem tehetsz alapból, ha nem értettél hozzá, de arról tehetnél, hogy megfogadod itt a segítséget, amiket írtak neked.

Mielőtt ellenkeznél: legjobb barátnőm kozmetikus és bőrgyógyász, tőle tudok mindent. Nem noname, tehát az én tanácsom fogadd meg és így hidd el, hogy jókat írtak neked a válaszolók. Ha nem hidratálsz és fényvédőzöl, nagyon rohamosan romlani fog az arcod állapota. És olcsóbb megelőzni, mint később botox kezelni.

Ezek hozzáértő szavai.

Gondolj bele, ha egészségügyi probléma lenne, az orvost leszólnád, hogy hülyeségeket beszél neked? Ezek ugyanolyan tények itt is. Bőrgyógyászat.

Tengernyi irodalma van az UV sugárzás bőrre mért káros hatásairól, ajánlom, nézz utána. Sajnos még súlyosabb állapotokat is tud okozni annál, mint az esztétikai gondok.

2023. jan. 6. 00:11
 24/33 A kérdező kommentje:

kozmetikus - eddig olvastam. az nem dermatológus. nekem pedig az apám privát praxissal rendelkezik és nem egy okj gyász.

ő mondta, hogy ez az egész napvédelem baromság.

spf = semmi parasztvakitas fajankódolog

2023. jan. 6. 17:06
 25/33 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem az állítolagos apádat kérdezed? Nem kellene vadidegenek tanácsaira ácsingózni. Amúgy meg ha már 18 évesen ilyen ramatyul nézel ki, mi lesz harmincéves korodra? Én elmúltam ötven, de mivel mindig is fordítottam gondot a fényvédelemre, a hidratálásra, ráncosodni még csak el sem kezdtem, nemhogy a botoxra gondoljak. Ha most így tönkreteszed magad, 10-20 év múlva a legdrágább kezelések sem fognak helyrehozni. Hogy hívják azt a nem okj gyász dermatológust, aki szerint az egész napvédelem baromság?
2023. jan. 7. 06:08
 26/33 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, írd már meg a doktorúr nevét, szívesen meghallgatnám róla a véleményét. Vagy mondd el, hogy mivel érvelt neked, nagyon érdekelne, mert ilyet egy dermatológustól sem hallottam.

2023. jan. 7. 23:59
 27/33 anonim ***** válasza:

Jól van, olvasni sem tudsz látom. Kozmetikus után a "bőrgyógyász" szóig már nehezedre esett eljutni.

Az apukás szöveg meg.. Én meg a mikulás vagyok.

Nem értesz egyet kozmetikusok ÉS szakképzett bőrgyógyászok véleményével, ami egyetemes vélemény, mert olyan dermatológus NINCS aki azt mondja, hogy ne fényvédőzz.. Az egyetlen dolog ami védhet a bőrrákot keltő káros sugarak ellen, az a fényvédő. Szerinted miért hívják fel rá az orvosok nyáron fokozottan a figyelmet??

Igen, bizonyos esetek genetikán alapulnak, de sokkal több múlik az életmódon és megelőzésen.

Aki nem engedi, azon nem lehet segíteni. Ja igen, plusz egy indok a hazugságaidra, hogy ha ennyire elrontottad a bőröd a tudatlanságod miatt (bocs), akkor miért nem a drága édesapádhoz fordulsz, a "noname" oldal helyett? (:

Érdekes, mi?

Tudod még talán próbáltam volna veled megértetni, de egy, teljesen elzárkózol a makacsságod miatt, kettő, a hazudozást a beismerés helyett nagyon nem kedvelem. Tegyél a bőröddel, amit akarsz.

2023. jan. 8. 10:09
 28/33 A kérdező kommentje:

ahaa kilóra megvesz titeket az apám ebek

el se olvasom amit írtOK

2023. jan. 8. 21:54
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván! Apád inkább neked vegyen valami jobbfajta krémet, hogy ne ezeket az olcsó vackokat kelljen a fejedre kenned. Az egész stílusodból és a helyesírásodból ordít, hogy valami tanulatlan családból származol.
2023. jan. 9. 03:49
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze, egyértelmű. Szerintem még 18 sincs ilyen felfogással és stílussal.. Az egész kamu amiket ide írogat szerencsétlen. Sajnálom egy kicsit komolyan.

2023. jan. 10. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!