Fiatal lányok, nektek tetszik, ha valaki borostás arcú? Vagy az tetszik aki frissen borotvált?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik? Borostás arc, több, mint borostás de még nem szakáll, vagy frissen borotvált?2022. okt. 17. 19:02
A kérdező szavazást indított:
Frissen borotvált
Borostás
Hosszú-borostás
18 szavazat
1/8 anonim válasza:
Borosta, vagy nagyobb. Egy ferfi sose vagja le teljesen a szoreit. Sehol. Max. rovidre, ha annyira muszajnak erzi.
2/8 A kérdező kommentje:
Sose vágja le? arra van a borotva.. minden reggel szokás..
2022. okt. 17. 19:08
3/8 anonim válasza:
Nekem inkább borostásan tetszik mert férfiasabb.
4/8 anonim válasza:
Nekem a 3 közül bármelyik jó és az, hogy melyik a preferenciám, inkább attól függ, hogy az adott illetőnek melyik áll jobban.
5/8 Ghgj válasza:
Pontosan, férfitól függ. Nekem nincs bajom az arcszőrzettel, van, akin tetszik is, de van olyan férfi a környezetemben, akit anélkül találok jóképűnek.
6/8 anonim válasza:
Nekem általában borostásan, sokkal férfiasabb külsőt ad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!