Túl fiatal vagyok a botoxhoz?
Ahaa értelek.
Hát ha minőségi az a bor, akkor egy pohárkával úgy nincsen baj. Én is csak a sajátunkat iszom, abban bízom meg. (: Vérképzésben pedig valóban segít. Cigi nehéz, ha rászokik az ember, de legalább Iqos remélem az azért jobb egy fokkal.
Na akkor viszont meg is fejtettük a gond gyökerét: a fényvédő lesz az. Nem könnyű meglelni a jót, de tuti van, ami működne neked is a bőrödhöz.
Nekem pl a La Roche Posay drága fényvédő lepereg a fejemről, hiába drága a cucc.. Garniert használtam inkább, van nekik egy Sensitive és nekem az jó volt. Most egy Avonos nappali arckrémet használok, irtó finom illata is van, de már nem gyártják utána lehet újra Garnier lesz. Megfizethető és nem rossz.
Hidratálni kell kívül-belül. Az nagyon jó, hogy sokat iszol, de muszáj kintről is bevinni.
Ajánlom, hogy nézz utána bőrtípusodnak megfelelő rutinokban milyen hidratálók vannak és hidd el, az segíteni fog! Gondolj bele, a száraz föld is mennyire könnyen berepedezik, ugyanez van a bőrrel is sajnos.
#7 "The Ordinary AHA + BHA - ezt reggel este, 10-15 perc"
Az megvan, hogy ezt MAXIMUM hetente 2x szabad használni?És az, hogy fényvédőzni kell utána, mert a gyümölcssavas hámlasztás fokozottan fényérzékennyé teszi a bőrt?Te ezt nyomod minden egyes nap úgy, hogy semmilyen fényvédőt, hidratálót nem használsz, orrba szájba napozol, piálsz, bagózol, meg még kávézaccal lesikálod a fejed maradékát?
Szerintem hagyjátok, ide jövök javasolni neki regényekben, meg segíteni és letudja ilyennel, hogy "bocsi nem érdekel" :D
Nem neveletlenség végülis.
frosty nevű user fura üzeneteket írkál
nem akarok ismerkedni kopás
A nap ráncosít! A te korodban elég a hidratáló. Kb 2-4 év múlva kezdj megelőzésnek ránctalanítót használni, a 30-as korosztálynak valót, ebben másra ne hallgass nagyon, mert tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon beválik. Szemránckrémet is használhatsz pár év múlva, most egyelőre felesleges.
22 éves korom óta használok ránctalanító krémet, nap az arcbőrömet nem éri soha, se szoliban, se a szabadban, 41 vagyok, és egy deka rámcom sincsen.
Ez nem genetika. Rengeteg múlik a krémeken.
baromság, amit írsz, de köszike.
a nap szebbé teszi a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!