Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tűnhetnék idősebbnek?

Hogyan tűnhetnék idősebbnek?

Figyelt kérdés

Februárban leszek 21 éves, viszont 14-15-16 évesnek nézek ki. Eléggé babaarcom van és törékeny, sovány alakom. A mellem is elég kicsi. Szoktam konditeremben edzeni, próbálok az alakomon javítani hogy izmosabb, formásabb legyek. Szoktam sminkelni, de úgy tűnik ez sem segít. Az öltözködésem kicsit eltér az átlagtól. Néha kicsit alternatívabb stílusban öltözködöm, néha elegánsan. Szoknyából általában rövidebbet hordok, de van két hosszú is. Van szövet meg bőrnadrágom is, de legtöbbször farmert hordok egyszínű pólóval, vagy egy oversized bandás pólóval. Szeretek garbót is viselni. Elegáns összeállításokhoz néha inget veszek fel.

A hajam általában kibontva hordom. Nincs műkörmöm, általában ki sem lakkozom.

2022. okt. 18. 17:09
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
59%

Àltalàban egy szakàll növesztése megoldja a problémàt.

Amúgy, viccet félretéve: sötétebb szemsmink.

2022. okt. 18. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Örülj neki, hogy fiatalabbnak nézel ki :) De ha zavar, kérdezz meg egy sminkest, hogy szerinte milyen sminkkel tűnhetnél idősebbnek, mi állna jól neked. Edzéssel pedig csak akkor fogsz izmosodni/hízni, ha sokat eszel. Én is nagyon vékony alkat voltam (157 cm 45 kg), úgy sikerült kondizással 51 kg-ra felhíznom, hogy napi 4-5x eszek. Pl. ma ezeket ettem: reggelire 3 tojásos rántotta zsömlével, paradicsommal, 1 banán és 1 proteinszelet. Ebédre tavaszi tekercseket ettem rántott hússal és salátával. Vacsorára szintén valami főtt ételt fogok enni, vagy sonkás szendvicseket.
2022. okt. 18. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen hónappal vagyok nálad fiatalabb, ugyanebben a cipőben járok. Engem nem zavar, inkább, mint hogy idősebbnek gondoljanak:D

Egy erősebb smink esetleg segíthet, de abban is lehet, hogy úgy nézel ki, mint egy 15 éves, aki nagyon kisminkelte magát. A hajaddal próbálkozhatsz, komoly hatású konty, esetleg kifinomult ékszerekket hordhatsz.

2022. okt. 18. 17:31
 4/6 NTBS ***** válasza:
100%
Erősebb smink.
2022. okt. 18. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Rendszeres cigaretta és pálinka fogyasztás.
2022. okt. 18. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. okt. 19. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!