Fiatal férfiak szőrtelenítitek a felsőtesteteket a nyárra? És a hónaljt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 11:52
A kérdező szavazást indított:
Csak a mellkasnál
Csak a hónaljnál
Csak a hasnál
Mellkasnál, hónaljnál
Mellkasnál, hasnál
Hónaljnál, hasnál
Egyiknél sem
30 szavazat
1/13 anonim válasza:
Hónalj és intim részt lekapom, mellkason marad a szőr csajom kérésére.
2/13 anonim válasza:
Semmi pénzért :D Hónalj+intim, de az nem csak nyáron. Az év többi napján is igényes vagyok.
3/13 anonim válasza:
semmit sem. felnőtt ember szőrös, sem nekem, sem a feleségemnek nincs ezzel problémánk, más véleménye meg nem számít.
4/13 anonim válasza:
Nekem a mellkasom hála az égnek annyira nem szőrös, de azt az opciót nem találtam, hogy mindegyiket/egészet vagy valami hasonlót. Így hát nehéz szavazni, mert valamelyik mindig kimarad.
5/13 anonim válasza:
Nem szarozok ezzel, soha nem volt problémám a csajozással szőrösen sem... xD
6/13 anonim válasza:
Én igen.mert nekem nagyon szőrös és zavar.
7/13 anonim válasza:
Csak hónalj, máshol nem vagyok szőrős
8/13 anonim válasza:
Igen, tetőtől talpig mindent szőrtelenítek.
9/13 anonim válasza:
Igen. Tetőtől talpig mindent. + A fejem is borotválom. Utálom a szőrt
10/13 anonim válasza:
29/F vagyok.
Évtizedek óta csak a hónalj, ill. az intim részt szőrtelenítem. Has, mellkas olykor rövidre van nyírva.
Eddig egy nő se panaszkodott emiatt. Nejemmel 8. éve vagyunk együtt, meg is ölne ha csupasz lennék, neki az nem vágykeltő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!