Hogyan legyek szebb?
Sziasztok!
Tudnátok pár tanácsot adni, hogy hogyan legyek szebb?
Gyors leírás, hogy nézek ki:
19 vagyok lány, 171-172 cm, kb. 45 kg. Vállig érő szőkés-barna hajam van, ami kicsit hullámos (magától hullámosodott be). Elég jó alakom van, látom a tükörben is, de azért nem vagyok annyira borzasztóan vékony se. Sminkelni életemben nem sminkeltem, suliba eddig csak halvány rúzzsal mentem, meg szempillaspirállal. +szeplős vagyok.
Az elmúlt 2 hónapban nagyon sokat változott a stílusom (ruhákban) és szerintem egy kicsit e-girl lettem (de tényleg csak kicsit). Tudnátok tanácsokat adni pl. sminkben, hajstílusban? A válaszokat előre is köszönöm:)
Ki van zárva, hogy 175 cm-vel ne nézz ki 45 kg-val csont soványnak.
Látatlanban meg nehéz tanácsot adni.
Hát igen, a bajok itt kezdődnek. Kérdező, neked ehhez a magassághoz minimum 55-60 kg lenne az ideális. Én vagyok 47 kg 159 centisen. Szóval, inkább kezdhetnénk azzal, hogy elballagsz egy pszichológushoz, ha képtelen vagy reálisan látni a saját testedet. Oké, vékony vagy, de már iszonyatosan a vékony kategóriába tartozol.
Fogj hozzá sportolni, úszni, edzőterembe járni, hogy formásodj, mert gondolom olyan elől deszka, hátul léc lehetsz. Étkezz egészségesen.
Smink: youtube-on rengeteg videót találsz, hogy hogyan tudnád magad kisminkelni, meg is mutatják neked, csak le kell utánoznod, amit látsz.
Haj: neten nézegess frizurákat, próbálgass tükör előtt, esetleg menj fodrászhoz és kérj tőle tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!