Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindig mondják, ha egy nőnek...

Mindig mondják, ha egy nőnek van pénze, sokkal szebb tud lenni. Nos nekem van pénzem, de mégis mire költsek, hogy szép legyek? Akkor hogy vegyek pénzen szépséget?

Figyelt kérdés

Mellplasztika kizárva! Kis mellem van, és kicsit is akarok!

Műkörmöt nem viselem el!

A hajamat nyakig érően szeretem, tehát póthajra költés kicsukva!

Smink nagyon maximum szempillaspirál, más szóba se jöhet! Zavar még az alapozó is! Barátom is utálja a rúzst, szájfényt. Gondolom az alapozót is utálná, csak sose kentem még magamtól magamra, így nem volt rá alkalma, hogy véleményt alkosson az alapozóról.

Várjunk! Akkor költsek tartós szempillafestésre vagy műszempilla építésre? Na, ez az első, ami eszembe jut, hogy pénzen venni szépséget. És még mire költsek, mit vegyek, milyen terméket, milyen szolgáltatást?

2021. aug. 23. 00:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Költhetnél skincare-re.(ha eddig nem tetted)
2021. aug. 23. 01:41
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Hát ha semmire nem akarsz költeni amitől szép lehetnél mert neked vagy nem tetszik vagy a barátodnak nem tetszik vagy nem viseled el..akkor sehogy nem fogsz pénzel szépséget venni..
2021. aug. 23. 02:22
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ezernyi ötleetem lenne.. megcsináltatnám a mellem, feltöltetném az ajkaim,hajhosszabbítast is csináltatnék, körmöt is éppíttetnék,talán szempillát is, ruhákat vennék,rúzst,szempillaspirált sminkeket, minden hónapban elmennék gyantáztatni, pénzből el lehet járni edzőterembe is hogy edz seggre és jó segged legyen.. egyelőre ennyi jutott eszembe hirtelen hogy én mire tudnám elkölteni hogy jobban nézzek ki
2021. aug. 23. 02:32
 4/20 anonim ***** válasza:
19%
Nos a szépség az vele született tényező, nem kell rá költeni, max. ápolni kell, hogy ne csúnyuljon. Ha meg alapból csúnya vagy, akkor meg verd el plasztikai műtétekre, de ne mell meg ilyenek, hanem ültettess be magadnak implantátum csontokat, stb. Tanulj járást, tartást, menj beszédtanárhoz, fizess magadnak személyi stylistot, stb.
2021. aug. 23. 05:56
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

Botox homlokba 90 ezer huf 3 havonta menj

Orrplasztika 1-1,5 milla kozott van

Szalbehuzas 600 ezer fel evig tart a fogatlan felszivodo szal /4 evig tart afogazott szal es arcfeltoltes hialuronnal (1 evig tart max)

Szajformazas hialuronnal havonta vagy szilikon

Teljes fogsorra hofeher porcelan hejakat ragasztass ,ha szepen rendben allnak a fogaid sorban vagy teljes fogakat ragasztass,h sorba tegyek a fogaid. Ez kb 2-5 millio huf

Ezekre ahejakra fel ev vagy egy ev garanciat adnak. Szoval evente leesik.

Mukormot lehet rovidet is csinaltatni.

Testszinu peldaul szolid es divatos.

Muszempilla epites 2 hetente 5-10 ezer

2021. aug. 23. 06:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez igy elég nehéz ha semmi nem jó neked.

Költhetnél megfelelő arcápolási termékekre,mehetnél edzeni, egészségesen táplálkozhatnál, járhatnál esetleg kozmetikushoz arckezelésre, szemöldök szedésre/festésre, esetleg ha hiányos a szemöldököd vagy nem túl esztétikus akkor sminktetoválás, nem muszáj műköröm gél lakkot is lehet csináltatni a saját körmödre, fodrászhoz elmehetsz valami szép festésre, vehetsz ízléses, divatos ruhákat.

2021. aug. 23. 07:05
 7/20 Noren1989 ***** válasza:
50%

Szerintem költs akkor élményekre, lakàsra 😂😅

Meg nem mondtad, h a külsőddel mi a gondod 🤔😉

2021. aug. 23. 07:07
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudatos bőrápolásra is lehet költeni sok pénzt.

Nekem olyan a bőröm hogyha odafigyelek rá akkor alapozó nélkül is teljesen egységes és szép sima a bőrképem.

Viszont ehhez kell mindenféle kence, szérum meg egy baromi jó fényvédő.

Emelett szeretek kreatív sminket is készíteni viszont a smink termékeket is alaposan megválogatom, csak is minőségi termékeket szeretek használni, az összetevőket nagyon alaposan figyelem.

Amúgy pl ha szörtelenítesz akkor a gyantáztatás jó alternatívája hosszú távon a borotvának

Vagy ami még sokat tud dobni a megjelenésen illetve a magadról sugallt képen az egy jól megválasztott parfüm. Aztán ezt is lehet variálgatni hiszen lehet az egészet alkalomhoz meg hétköznapokhoz igazítani.

Na meg évszakonként is más-más illatok a megnyerőek ( pl vannak tipikus téli vagy hidegebb idöhöz illő illatok meg nyári melegben jobban működő kompozíciók)

2021. aug. 23. 08:29
 9/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem csak plasztikai beavatkozásokban kell gondolkodni! Nem ott kezdődik a szép és jó nő, hogy agyon vagy műtve, minden nap sminkel, póthaja van stb… Mondjuk az igényesség elengedhetetlen, mert lehet sok pénzed, ha amúgy zsíros a hajad, csúnya a bőröd, retkes a cipőd…

Nem baj ha rövid a hajad. Rövid hajból is lehet nagyon jó frizurát csinálni. Kell egy JÓ fodrász, ami nem olcsó. Én ha tehetném itthon nem mosnám a hajam, legszívesebben eljárnék minden héten kétszer fodrászhoz egy mosás szárításra. Így mindig tökéletes frizurám lenne.

Rendszeres kozmetikushoz járás. Szemöldök szedés és festés, valamint szempilla festés alap, ezeken felül mindenféle arckezelések! Egy JÓ kozmetikus sem olcsó, az arckezelések tizen, huszon ezrekbe kerülnek.

Minőségi arcápolási termékek. Na nem a drogériások, hanem amit a kozmetikus ad!

Sminktetoválás. Nem a proli fakó kékes fekete csík szemöldök, hanem amit profi sminktetováló mester készít. Egy szemöldök kb 100ezer ft. Lehet mellé szemhéj, száj. Ezeket már nagyon igényesen el tudják készíteni, nem csak oda húznak egy csíkot.

Nem csak a műköröm létezik. Attól, hogy nem akarsz műkörmöt, még manikűröshöz el lehet járni. Akár egy gél lakk, de ha azt sem akarsz, akkor csak egy sima manikűr, átlátszó lakkal.

A ruházkodás is fontos. Nem feltételen a drága ruhára gondolok, mert a turiból is fel lehet öltözködni igényesen. Hanem arra, hogy ne legyen ízléstelen, legyen mindig tiszta, ne legyen kopott stb.

Meg persze lehet szépészeti beavatkozásokat is csináltatni.

Én biztos, hogy töltetném egy kicsit az arcomat. Csak ide-oda egy kis hialuron, az természetes anyag, idővel fel is szívódik. Egy picit a számba is.

Szálbehúzás, alsó- felső szemhéj plasztika.

De igazából annyi féle eljárás létezik már, hogy hihetetlen.

Valamint a fogak! Iszonyú sokba kerül egy jó fogorvos. Szépen álljanak, ne legyen lyukas, tiszta legyen, hófehér legyen. Ez milliós tétel.

Igazából lenne még sok ötletem, de most hirtelen csak ennyi.

2021. aug. 23. 09:03
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

olyan, mintha te csak a kifogasokat keresned. de nem csak a smink meg a mukorom letezik. ahogy mar irtak elottem is:

- fogak rendbetetelen, feherites, esetleg hej

- minosegi arcaapolasi termekek

- mindenfele arckezeles/testkezeles

- lezeres szortelenites

- fillerek arcba, szajba

- szemoldok laminalas, szempilla festes es lifting

- gellak labra es kezre

- igenyes hajapolasi termekek, jo fodrasz gyakran. ha nem is vagatasra, akkor mindenfele kezelesre

- sport, joga, szemelyi eszi, mindenfele dolog amitol a tested fittebb lesz

- esteleg onbarnitas, ha ugy van

- minosegi, szep ekszerek

- en biztos koltenek minosegi, sze sminkekekre is

- parfumok

- termeszetesen minosegi, alkatodhoz illol ruhak cipok, kiegeszitok..

en ezekre koltenek, ha sok penzem lenne.

2021. aug. 23. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!