Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim gyantázás előtt ha...

Intim gyantázás előtt ha veszek be fájdalom csillapítót, az segíti jobban eltűrni a fájdalmat?

Figyelt kérdés
tegnap 11:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
80%
Jajj ennyit ki kell bírni. Nem voltál még? Nem vészes.
tegnap 11:55
 2/13 anonim válasza:
76%
Másodperc még ott lekapja. Addig fog összeszorít és kész. Én rendszeresen járok, nem kellemes de simán bírható. Ezért nehogy bevegyél valamit.
tegnap 11:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok és intim gyantára megyek!Fájdalom küszöböm ismert , hogy a pasiké mekkora.Nem akarok vonyítani, mert amilyen hideg van, az Inuitok szánhúzó kutyái csoportosulnának az intim kozmetika előtt!És kórusban vonyízanának velem!Tehát ötlet?Köszi!
tegnap 12:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem segít.
tegnap 12:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem segít. Elsőnek csak fazonra menj, ne teljesre.

A mi kozminkban van egy stresszlabda. Az mondjuk nekem segít

tegnap 12:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor mi segít?
tegnap 12:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Most már késő , teljesre foglaltam
tegnap 12:29
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

"Fájdalom küszöböm ismert , hogy a pasiké mekkora."

Na, mesélj, mekkora? Mert ugye az tévhit, hogy a nőké alapból magasabb.

tegnap 12:37
 9/13 A kérdező kommentje:

Mi a bajod?

Nem kérdőjeleztem meg hogy a nőké nem magasabb!

Szerinted ha az enyém magas lenne akkor kérdezném hogy hatásos-e bevenni előtte fájdalom csillapítót?

tegnap 12:43
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Van egy krva szőrös barátunk, háta, mindene. Felesége addig piszkálta, míg rászánta magát. Azt mondta, azt hitte bexarik. Azt a nyarat félig szőrösen töltötte (sírtunk a röhögéstől), mondta, hogy nem érdekli, ha földig is lóg a hátszőre, soha többet az életbe nem gyantáztat.
tegnap 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!