Mit tehetnék, hogy szebb legyek?
Figyelt kérdés
Kb semmi önbizalmam nincs mert nem érzem magam szépnek. Az alakommal nincs különösebb problémám, de az arcommal nem vagyok megelégedve. Miteszeres és nem tudom mit tehetnék még ellene. A hajam is száraz és töredezett. Sok mindent kipróbáltam már de jelentős változás nem történt. Hogyan tudnék ezeken javítani?2020. máj. 17. 15:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem rendszeres kozmetikai kezelés a mitesszerek miatt,viszont ha nem lesz javulás,fordulj bőrgyógyászhoz. Egyik ismerősömnek gombás fertőzés volt a hasán és a hátán,el is ment vele bőrgyógyászhoz,kezelve lett neki,és már nem is látszik neki. A száraz és töredezett hajról meg annyit,hogy a gyógyszertárban kapható sampont próbáld ki:)
2/2 Metionin válasza:
Kozmetikus, jó fodrász, sport, egészséges táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!