Egyszeruen utálom a kulsom... csunya az arborom,pattanásos,csunya vagyok meg minden(nem,én nem sajnaltatni akarom magam hogy azt mondják "szép vagyok"stb) és nagyon nincs önbizalmam..
Mit tegyek??...(bocsanat a hülye megfogalmazasert) xd 17/L
Próbálj meg az arcodra használni valaki krémet a pattanasok ellen
Legjobb ha bőrgyógyász, de minimum egy kozmetikus ajánl
2020. márc. 17. 00:06
3/8 anonim válasza:
Nem lehet mindenkinek porcelán bőre. Próbáld meg valamivel kompenzálni pl. tornázz az alakodra, hordj olyan fazonú ruhákat, amik jól állnak neked, legyél kicsit csajosabb. Legyen rendezett a külsőd, hordj apró kiegészítőket fújj magadra egy kis parfümöt, mosolyogj sokat. Néha nem árt pár kisebb változtatás a külsődön az önbizalmadhoz pl. új körmök, melírcsíkok a hajadba. Ezt mások is meg fogják dicsérni.
Hidd el, az emberek a pattanásokat is sokkal kevésbé látják zavarónak, mint azt te érzed.
2020. márc. 17. 01:19
4/8 opened paradise válasza:
Pattanásos még leszel is egy darabig, az ellen nem nagyon tudsz mit tenni. Használj arctisztítót, de ez a korral jár. Illetve ha az a legnagyobb bajod magaddal, hogy pattanásos vagy, akkor örülj:D
2020. márc. 17. 01:46
5/8 anonim válasza:
A pattanásokra egy jól bevált gyógyír van, az pedig a rendszeres sűrű szex.
Nem tudom milyen a szexuális életed, de javítani kéne rajta.
F
U.i.: a karó mellett a bab is megerősödik.
Magyarán szebb leszel.
2020. márc. 17. 07:26
6/8 anonim válasza:
5-ös, 40 évesen eléggé gáz egy gyereknek szexuális tippeket adni csak szólok xd.
Nyugi a pattanások nem tesznek csúnyává, téged zavarnak mert a hibákat figyeled magadon de ettől függettlenül lehetsz nagyon szép.
Elmehettnél bőrgyógyászhoz, esetleg allergiateszt is segíthet.
Lehet genetikai is, nekem is minden családtag átesett tinikorban ezen, lehet neked is.
Igyál több vizet, edzés hátha jobban fogod ettől érezni magad :).
L
2020. márc. 17. 14:28
7/8 anonim válasza:
Próbálj meg kevesebb olajos magvat enni ha szoktál mert attól jobban ki fognak csak jönni a pattanások és zsirosodik tőle a bőröd. Nem tudom mennyire vagy pattanásos ha nagyon akkor ajánlatos egy bőrgyógyászat aki tud erre gyógyszert írni amitől ez enyhül, de ha nem annyira akkor otthon is arcradirral, tonikkal javithatsz a helyzeten. Keress magadban olyan dolgokat amiket szeretsz. Ne utald magad. Az egyetlen az életben aki biztos, hogy mindig ott lesz az te vagy és pont ezért kell szeretnéd magadat. És ne kövess annyi insta modellt csak tönkre teszik az ember önbizalmat a megszerkesztett képekkel.
2020. márc. 19. 01:14
8/8 anonim válasza:
Szia! Ha hiszed, ha nem, nekem attól tűntek el a pattanások, hogy abbahagytam minden pattanás elleni krém használatát, helyette minden nap a lehető legegyszerűbb szappannal kezdtem el mosni az arcomat és próbáltam minél kevesebbet az arcomhoz érni. Teljesen elmúltak a ragyák, pedig évekig nagyon szenvedtem tőlük. Megoldás komolyan a sima 200 Ft-os szappan volt, semmi drága kencefice. Nem mondom, hogy tutira másnak is így reagálna rá a bőre, de egy próbát azért megér. :) Én se vagyok túl szép, én szimplán nem foglalkozok vele, nem tehetek róla, ez van, nem muszáj rám nézni. Próbálj meg arra összepontosítani, amit szeretsz magadon, valami biztos van, azt emeld ki. Fel a fejjel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!