Mit ajánlotok hogy "szebb" legyek?
Zsíros és pattanásos arcbőröm van,egyszer elkezdtem borotválni a bajuszom azóta 2naponta kell,a hajam is ritka zsíros.Egy bulin volt rajtam alapozó és normálisan megvolt csinálva,fel volt kontyozva a hajam és többen is mondták hogy milyen szép vagyok,de alapból ezt nem mondják.Mit tudtok ajánlani a bőrömre-hajamra hogy "szebb"
legyek?
Elöszőr az étkezésen változtass.
A bajuszodat ne borotváld, hanem gyantázd.
Járj kozmetikushoz, szedj vitaminokat.
Állj le a borotválással, mert nagyon meg fog erősödni. Gyantáztasd, vagy ha bírod, epiláld. A borotválástól a piheszőrök is megerősödnek, azok amiket most még nem is látsz szabad szemmel.
Zsírosodó hajra van egy nagyon jó szer, a Herba Vita, bioboltokban lehet kapni, és csak pár száz forint.
Nálam bevált már az első használat után is jobb lett a helyzet.
Az arcbőrödre kérj tanácsot kozmetikustól, mert látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy milyen típusú a bőröd. Ugyanis a túl száraz bőr is lehet fényes, mert a kelleténél több faggyút próbál termelni. Tehát van hogy a zsíros bőrön pont a hidratálás segít.
Az arcborodon tud segiteni kozmetikus vagy bőrgyógyász de inkabb az utóbbit javasolnám.
A bajuszod inkabb gyantazd ha ennyire zavar hogy ket naponta kell borotvalni.
Nem tudom hogy állsz a sminkelessel de szerintem eleg nagy önbizalmat tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!